Uşak Valisi Ergün’den, dereceye giren Uşaklı sporcu ve antrenöre tebrik

Uşak Valisi Turan Ergün, geçtiğimiz günlerde büyük bir başarı elde eden ve dereye giren Uşaklı sporcuyu tebrik etti. Vali Ergün, Milli Takımda Teknik Kurul Üyesi olan antrenör Halit Dinçer Güngör'ü de tebrik etmeyi ihmal etmedi.
Uşak Valisi Ergün’den, dereceye giren Uşaklı sporcu ve antrenöre tebrik

Başarılarını katlayarak artırmaya devam eden Süleyman Aydemir Gürcistan'da düzenlenen Genç ve U-21 Karate Şampiyonası'nda gençler kategorisinde üçüncü olarak dereceye girdi.

Vali Ergün, karatede başarılı olan Aydemir ve antrenörünü yayımladığı mesajda tebrik etti.

aw140077-01.jpg

VALİ'DEN BAŞARILI SPORCUYA TEBRİK MESAJI

Uşak Valisi Turan Ergün, karate branşında dereceye giren Uşaklı sporcuyu ve antrenörü için tebrik mesajı yayımladı.

Uşak Valisi Turan Ergün dereceye giren Uşaklı sporcu ve antrenörü için mesaj yayımladı. Vali Ergün yayımlamış olduğu mesajda “Gürcistan'ın Tiflis kentinde düzenlenen Avrupa Ümit, Genç ve U-21 Karate Şampiyonası'nda gençler kategorisi 76 kg'da ‘Avrupa Üçüncüsü’ olan Süleyman Aydemir ve şampiyonada Milli Takımımızda Teknik Kurul Üyesi olarak görev alan antrenörü Halit Dinçer Güngör'ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

aw140077-03.jpg

İlginizi çekebilecek diğer spor haberlerinden bazıları:

2. DEFA ŞAMPİYON OLDU

Ailesinden gizli bir şekilde karateye başlayan 17 yaşındaki milli karateci Süleyman Aydemir, bundan sonraki hedefinin olimpiyatlarda Türkiye’ye altın madalya kazandırmak olduğunu söyledi.