Uşak Belediyesi'nin hayata geçirdiği Esentepe Spor Kompleksi tam not aldı!

Uşak Belediyesi yeni projelerini peş peşe hayata geçirmeye devam ederken Esentepe Spor Kompleksi de bunlar arasında yer almıştı.
Uşak Belediyesi'nin hayata geçirdiği Esentepe Spor Kompleksi tam not aldı!

2022 yılında temeli atılan ve Uşak Belediyesi tarafından büyük bir hızla gerçekleştirilen Esentepe Spor Kompleksi kısa sürede tamamlanarak hayata geçirildi. Spor kompleksi Uşaklıların büyük beğenisini toplarken Uşak Belediyesi'de tesislerin son halinin görüntülerini paylaştı.

Hatırlanacağı üzere tesisin ilk temeli 2022 yıl sonunda atılmış ve Kasım ayında başlayan çalışmalar kısa sürede hızla tamamlanarak tesis kısa süred Uşaklıların hizmetine açılmıştı. Toplamda 5.146 metrekare alana sahip olan spor kompleksi, içerisinde 260 metre uzunluğunda bir koşu parkuru, kapalı halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis sahası, kafeterya, soyunma ve duş odaları gibi donatıları barındıracak.

UŞAK BELEDİYESİ ESENTEPE SPOR KOMPLEKSİ HİZMETTE!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın parkın o tarihte temel atma töreninde yapmış olduğu konuşmasında “Alper Günbayram gibi büyük bir ortaokul ve lisemizin hemen önünde yer alan, etraftaki pek çok okulumuzun öğrencilerine ve bölgedeki vatandaşlarımıza hitap edecek olan bu proje; mahallemize, şehrimize hayırlı olsun. Uşak Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz yatırım hamlelerini İnşallah bundan sonraki günlerde de yeni temel atmalarla ve akabindeki açılışlarla devam ettireceğimizi vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum.” diyerek konuşmuştu.

usak.jpg

Parkın hizmete girmesinin ardından son görüntülerini paylaşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın "Bünyesinde bulunan sahalarda futbol, basketbol, voleybol ve tenis gibi sporların konforlu ve temiz bir ortamda yapılabildiği Esentepe Spor Kompleksimiz her yaştan vatandaşımıza hizmet ediyor. Hemşerilerimizin gönül rahatlığıyla spor yapabileceği alanları çoğaltarak, şehrimize değer katmayı sürdüreceğiz." diyerek spor yapılacak alanların sayısını arttıracaklarını ifade etti.