Uşak Belediyesi Memleketim Uşak Masterler Ligi açılışı yapıldı!

Uşak’ta düzenlenen Memleketim Uşak Masterler Ligi’nin açılışı yapıldı. Uşak Belediyesi’nin düzenlediği etkinliğinin açılış maçına Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da katıldı.
Uşak Belediyesi Memleketim Uşak Masterler Ligi açılışı yapıldı!

Uşak Belediyesi tarafından organize edilen Memleketim Uşak Masterler Ligi’nin açılış maçı yapıldı. Açılış maçına katılan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak futbolunda iz bırakmış emektar isimlere plaketler verdi. Düzenlenen organizasyonun oldukça anlamlı olduğunu belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın centilmenlik ile geçecek bir turnuva olmasını diledi.

1.jpg

CENTİLMENLİK MESAJI VERDİ

Tüm takımlara başarılar dileyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Uşak’ın bir spor kenti olmasını önemli buluyoruz. Uşak markası her alanda üst seviyeyi hak ediyor. Bunun için de belediye olarak tüm imkanlarımız ile tüm Uşaklıların hizmetindeyiz. Memleketim Uşak Masterler Ligi etkinliğimizin hayırlı olmasını diliyoruz. Turnuvaya katılan 12 takıma da başarılar diliyorum. Centilmenliğin ön plana çıktığı ve sakatlıkların yaşanmadığı bir turnuva olmasını arzu ediyoruz.” dedi.

2.jpg

Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı turnuva öncesinde Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın geçmiş dönemlerde Uşak futboluna hizmetler etmiş emektar isimlere plaket vererek onları onore etti. Uşak’ta sporun her alanında yapılan çalışmaları Uşak Belediyesi olarak elde olan imkanlarca desteklediklerini belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın turnuvanın ilk maçını da bizzat takip etti.

3.jpg

Uşak Belediyesi’nin düzenlediği Memleketim Uşak Masterler Ligi’ne 12 takım katılıyor. Bu takımlar arasındaki mücadelelerin büyük bir ilgiyle takip edilmesi bekleniyor. Maçların programına dair bilgilendirmenin ayrıca yapılacağı belirtildi.