Uşak Belediyesi 2. Geleneksel Futsal Turnuvası tarihini açıkladı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için özel etkinlikler için hazırlıklar başlarken Uşak Belediyesi geleneksel hale getirdiği futsal turnuvası için tarihi açıkladı.
Uşak Belediyesi 2. Geleneksel Futsal Turnuvası tarihini açıkladı

Uşak Belediyesi 2. Geleneksel Futsal Turnuvası tarihini açıkladı - Engelli bireylerin yaşamış oldukları zorluklara dikkat çekmek ve destek olmak adına her sene 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak anılmakta olup bu tarihte özel etkinliklere yer verilmektedir.

Bu kapsamda Uşak Belediyesi de düzenleyeceği özel etkinlikleri duyururken geleneksel hale getirilmesine karar verilen Futsal Turnuvası için de beklenen açıklama yapıldı. Uşak Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerine özel olarak Futsal Turnuvası düzenleneceğini ilan etti.

UŞAK BELEDİYESİ GELENEKSEL FUTSAL TURNUVASI NE ZAMAN DÜZENLENECEK?

Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "Sosyal belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu yolda, engelleri kaldırmak için tüm vatandaşlarımız ile yan yana olmaya devam ediyoruz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında, özel çocuklarımızın katılımı ile geleneksel futsal turnuvasının bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Bu özel günde engelleri aşmak için hep birlikte buluşalım" diyerek etkinlik tarihini 4 Aralık 2023 olarak duyurdu.

usxakm.jpg

Futsal turnuvası 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 18:00 itibariyle başlayacak. Söz konusu turnuva Kalfa Spor Tesislerinde gerçekleşecek.

Turnuvada dereceye giren takımlara ödül verilirken engelli bireyler düzenlenen turnuvada eğlenceli vakit geçirme fırsatı elde edecekler.