Uşak Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası hızla yükseliyor!

Uşak Belediyesi yatırım projelerine tüm hızı ile devam ederken bu projeler arasında yer alan Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası projesinde de çalışmalar hızla sürüyor.
Uşak Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası hızla yükseliyor!

Uşak Belediyesi yeni projelerine tüm hızı ile devam ederken bunlardan biride Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası olarak öne çıkıyordu. Uşak'ta genç yeteneklerin keşfedilmesini sağlamak ve hem şehir hem de ülke futboluna katkı sağlayacak.

Son dönemde Uşak Spor'un futbolda peş peşe aldığı kötü sonuçlar büyük hayal kırıklığı yaratırken bu da şehirdeki alt yapı çalışmalarının önemini bir kere daha ortaya çıkarmıştı. Uşak Belediyesi tarafından temelleri atılan Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası için çalışmalar hız kazandı.

UŞAK ALTYAPI KAMP MERKEZİ VE KAPALI ANTREMAN SAHASI NE ZAMAN AÇILACAK?

Resmi Sosyal Medya hesabı üzerinden açıklama yapan Uşak Belediyesi spor merkezinin hızla ilerlediğini açıkladı. Sağlıklı yaşam için spora teşvik çalışmaları yürüten ve sporcuların yanında olan Uşak Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor.

usak-2.jpg

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın geride bıraktığımız günlerde sosyal medya hesabından verdiği müjdeli haberde, Fatih Mahallesi’ne yeni bir Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası yapılacağını duyurmuştu.

usak-3.jpg

Bugün yapılan paylaşımda ise "Gençlerimizin yeteneklerini keşfedeceği ve onlara katkı sağlayacak yeni bir merkezimizde daha sona yaklaşıyoruz. Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası" diyerek projenin son görüntülerini yayımladı.

usak-4.jpg

2 bin metrekare kullanım alanına sahip olacak altyapı kamp merkezi 3 kattan oluşacak. En üst katında tribünlerinde yer alacağı yapının, ayrıca yan kısmında bir adet kapalı halı saha bulunacak. Proje tamamlandığında Uşak'ın spor alt yapısına büyük katkılar ve fayda sağlayacak.