TFF’den Uşakspor’a ihtar cezası!

TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK’ya sevk edilen Uşakspor’un cezası belli oldu. Uşakspor bu haftayı ihtar cezası ile geçiştirdi.
TFF’den Uşakspor’a ihtar cezası!

Hafta içinde TFF Hukuk Müşavirliği geçtiğimiz hafta sonunda oynanan İskenderunspor maçından dolayı Uşakspor’u PFDK’ya sevk etmişti. Bu sevkin ardından PFDK toplantı ve Uşakspor’un dosyasını görüşerek karara bağladı. PFDK tarafından yapılan değerlendirmeye göre Uşakspor’a ihtar cezası verildi. Ekonomik olarak oldukça zor bir dönem geçiren Uşakspor’un para cezası almaması ise teselli oldu.

UŞAKSPOR’UN CEZASI AÇIKLANDI!

Uşakspor’un ihtar cezası almasının gerekçesi de belli oldu. Buna göre Uşakspor geçtiğimiz hafta sonunda oynanan İskenderunspor maçının organizasyon toplantısında takım bayrağı bulundurmayıp stadyum müdürüne teslim etmemesinden dolayı ihtar ile cezalandırıldı.

PFDK’nın Uşakspor’a vermiş olduğu ceza TFF’nin internet sitesi aracılığı ile şöyle ilan edildi:

“ UŞAKSPOR A.Ş.’nin, 27.01.2024 tarihinde oynanan İSKENDERUNSPOR A.Ş.-UŞAKSPOR A.Ş. TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, takım bayrağını yanlarında bulundurmamaları ve müsabaka organizasyon toplantısında stadyum müdürüne teslim etmemelerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

DERİNCESPOR MAÇININ HAKEMLERİ AÇIKLANDI!

Uşakspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesine bu hafta sonu Derincespor maçı ile devam edecek. 4 Şubat 2024 Pazar günü saat 14:00’da Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan Uşakspor – Derincespor maçının hakemleri belli oldu. MHK tarafından yapılan atamaya göre maçın hakemi Yunus Emre Çakar olacak. Maçın yardımcı hakemleri ise Emrah Uluçay ile İbrahim Ethem Potuk olarak ilan edildi. Berk Sipahi ise maçın dördüncü hakemi olacak.

Öte yandan Uşakspor’un yaşadığı sorunlar devam ediyor. Derincespor maçında da Uşakspor’un alt yapı ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor. Kümede kalma umudu hiç olmayan Uşakspor matematiksel olarak küme düşmüş olmasa da bu sezon lige büyük bir ihtimalle veda edecek.