PFDK'ya abone olan Uşakspor'a yine ceza geliyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor’a yine ceza geliyor. TFF Hukuk Müşavirliği tarafından Uşakspor yine PFDK’ya sevk edildi.
PFDK'ya abone olan Uşakspor'a yine ceza geliyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon başarısızlık tarihi yazan Uşakspor’da bir de PFDK tarafından verilen cezalar sorun yaratıyor. Hemen hemen her hafta PFDK’dan ceza almaya devam eden Uşakspor bu haftayı da boş geçmiyor. TFF Hukuk Müşavirliği tarafından bu haftanın disiplin sevkleri açıklandı. Uşakspor yiner PFDK’ya sevk edilen takımlar arasındaki yerini aldı.

TFF’DEN AÇIKLAMA YAPILDI!

Uşakspor’un PFDK’ya sevk edilmesine dair alınan karar TFF’nin internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna ilan edildi. Uşakspor’un yanında tüm ligler ile alakalı olarak disiplin sevki yapılan takımlar da açıklandı. Uşakspor’un PFDK’ye sevki için şu açıklama yapıldı:

“UŞAK SPOR A.Ş. Kulübü’nün 27.01.2024 tarihinde oynanan İSKENDERUNSPOR A.Ş.-UŞAK SPOR A.Ş. TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ve 2023-2024 Sezonu TFF 2. Lig Müsabakaları Statüsü’nün 5/2 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

YİNE PARA CEZASI!

Yapılan disiplin sevki açık bir şekilde ilan edilmedi ancak talimatlara aykırı hareket edilmesinin yine Uşakspor’un bir imkansızlığından kaynaklandığı tahmin ediliyor. PFDK tarafından Uşakspor’a yine para cezası verileceği tahmin ediliyor. Bu ceza ile beraber Uşakspor’un dibe vuran ekonomik durumu bir miktar daha yara alacak.

PERŞEMBE GÜNÜ BELLİ OLACAK!

PFDK bu hafta içinde Uşakspor dosyasını görüşerek karara bağlayacak. Herhangi bir sürpriz olmaması durumunda PFDK’nın Uşakspor’a vereceği ceza Perşembe günü belli olacak. Verilecek olan ceza da TFF internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Öte yandan Uşakspor bu haftayı bay geçtiği için hafta sonunda maç oynamayacak. Bir haftalık aradan sonra Uşakspor lig mücadelesine devam edecek.