Öğretmenler bu sefer kazanmak için birbirleri ile yarıştı!

Aydın'da öğretmenler arasında düzenlenen turnuva yoğun ilgi görürken en iyi hamleler bu sefer kazanmak için yapıldı.
Öğretmenler bu sefer kazanmak için birbirleri ile yarıştı!

Aydın'ın Efeler ilçesinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası renkli görüntülere sahne olurken öğretmenler en iyi hamlelerini bu sefer kazanmak için yaptılar. Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Efeler’de görev yapan öğretmenlerin katılımıyla Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası büyük ilgi gördü.

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan’ın açılış hamlesi ile başlayan turnuvada, bu kez öğretmenler strateji ve bilgilerini, turnuvada sergiledi. Sıralamada üst basamaklara çıkmak isteyen öğretmenler arasında büyük rekabet yaşandı.

AYDIN'DTA ÖĞRETMENLER ARASINDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI DÜZENLENDİ!

Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan'ın açılış hamlesi ile başlarken, bu kez öğretmenler en iyi hamlelerini kazanmak için yaptı. Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Efeler’de görev yapan öğretmenlerin katılımıyla Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası gerçekleştirildi.

denizli-3.jpg

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan’ın açılış hamlesi ile başlayan turnuvada, bu kez öğretmenler strateji ve bilgilerini, turnuvada sergiledi. Turnuvanın açılış töreninde konuşan Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan; “Çağımız değişim çağıdır, bu değişime ayak uydurmak için kendimizi sürekli yenilemek durumundayız.

denizli-4.jpg

Kendimizi yenilemenin yolu da zihnimizi sürekli aktif tutmaktan geçmektedir. Bu nedenle, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, ilçemizde akıl ve zeka oyunlarının daha fazla tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını sağlamak adına ve Cumhuriyet’imizin 100. yılına özel düzenlemiş olduğumuz ‘Yüzde Yüz Öğretmenler Arası Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’na göstermiş olduğunuz ilgi için siz değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ederim” diyerek turnuvaya katılan tüm öğretmenlere teşekkür etti. Öğretmenler düzenlenen turnuva sayesinde eğlenceli anlar yaşadı.