MHK Uşakspor - Kastamonuspor maçının hakem kadrosunu açıkladı!

Uşakspor’un bu hafta sonu TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde konuk edeceği Kastamonuspor maçının hakemleri açıklandı. Uşakspor – Kastamonuspor maçını kim yönetecek?
MHK Uşakspor - Kastamonuspor maçının hakem kadrosunu açıkladı!

Bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta beklenen performansı ortaya koyamayan Uşak temsilcisi Uşakspor yeni bir çıkış arayışı içerisinde bulunuyor. Kötü günlere son vermek için her maçı adeta bir final olarak gören Uşakspor haftalardır puan alma başarısı gösteremedi. Bu hafta sonu ise ligde Uşakspor’un rakibi Kastamonuspor olacak.

MHK HAKEM ATAMALARINI YAPTI!

Uşakspor ile Kastamonuspor arasında Pazar günü saat 14:00’da Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan Uşakspor – Kastamonuspor maçını yönetecek olan hakem kadrosu açıklandı. Uşakspor ile Kastamonuspor arasındaki maça Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından hakem atamaları yapıldı.

MAÇIN HAKEM KADROSU BELLLİ OLDU!

MHK tarafından yapılan görevlendirmeye göre Uşakspor – Kastamonuspor maçının hakemi Gaziantep Bölgesi hakemlerinden Erdem Demirtaş olacak. Maçın yardımcı hakemleri ise Mersin Bölgesi hakemlerinden Niyazi Atakan Ataseven ile Ordu Bölgesi hakemlerinden Metin Yalçın şeklinde belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Kahramanmaraş Bölgesi hakemlerinden Serkan Gürbüz atandı.

Ayrıca maça gözlemci olarak Ali Karatutlu, temsilci olarak ise Aydın Balkanlı ile Mehmet Kağan Bingül görev yapacaklar.

UŞAKSPOR EVİNDE SEZONUN İLK PUANINI ALMANIN PEŞİNDE

Uşakspor bu sezon iç sahada 6 maça çıktı ve bu maçların tamamında da deplasman takımları gelip geldi. Kendi evindeki 6 maçta sadece 1 gol atabilen Uşakspor bu maçlarda kalesinde 13 gol gördü. Ligde şu anda kendi sahasında puan alamayan başka bir takım bulunmuyor. Uşakspor bu hafta sonu Kastamonuspor karşısında alacağı puan ve puanlar ile siftah yapmak istiyor. Oldukça zorlu geçecek olan bu mücadelede alınabilecek sürpriz bir galibiyet Uşakspor’a çok büyük bir moral olacak.