Manisa'nın gururu basketbol takımı Fransa'ya gitti!

Ligde yakaladığı başarılı performansı ile yüz güldüren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı Fransa'da oynayacağı maç için yola çıktı.
Manisa'nın gururu basketbol takımı Fransa'ya gitti!

Yeşil beyazlı formasıyla taraftarının kalbinde taht kuran Manisa Büyükşehir Belediyesi Kulübü Basketbol Takımı ligde aldığı başarılı sonuçların ardından yüzünü dış saha maçlara çevirdi. FIBA Europe Cup mücadelesine devam eden Manisa BBKB içerisinde yer aldığı M grubunda 4. maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu grupta 4. maçında Fransız ekibi BCM Gravelines ile karşı karşıya gelecek olan yeşil siyahlılar mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacaklar. Tarihinde ilk kez bu turnuvaya katılan ekibimiz gruptaki 4. maçında deplasmanda ter dökecek. Söz konusu maç 24 Ocak Çarşamba günü oynanacak.

MANİSA BBSK FRANSA DEPLASMANINDA PUAN KOVALAYACAK!

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, FIBA Europe Cup M grubu 4’üncü maçında Fransız temsilcisi BCM Gravelines ile oynayacağı mücadelenin Manisa etabı hazırlıklarını tamamlayarak Fransa’ya gitti.

manis-a1.jpg

Manisa BBSK, tarihinde ilk kez mücadele ettiği FIBA Europe Cup 2’nci turunda 4’üncü maçına çıkacak. Bu turda M grubunda mücadelesini sürdüren yeşil-beyazlı takım, Fransız temsilcisi BCM Gravelines’e konuk olacak. Başantrenör Hakan Demir yönetiminde Manisa’daki hazırlıklarını tamamlayan Potanın Tarzanları, Fransa’ya gitti.

manisa-2.jpg

24 Ocak Çarşamba günü Türkiye saatiyle saat 22.00’de oynanacak karşılaşmanın kafilesinde tedavisinde son sürece gelinen John Roberson da yer aldı.

Takımın kilit oyuncuları arasında yer alan Sinan Sağlam ise sakaltığı nedeniyle kafilede kendisine yer bulamadı. Sağlam yaşamış olduğu omuz sakatlığı nedeniyle tedaviye alınmış ve maça yetiştirilmek için özel programa tabi tutulmuştu.