Manisalı gençler Atatürk için koştular

Manisa Salihli'de 10 Kasım Atatürk’ü Anma yarışması düzenlendi.
Manisalı gençler Atatürk için koştular

Türkiye ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümünü saygı ve minnetle anarken Manisa Salihli'de çocuklar için 10 Kasım Atatürk’ü Anma yarışması düzenlendi. Atatürk Koşusu adı verilen yarışmada küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisi olmak üzere belirlenen 3 kategoride 130 sporcu birinci olmak için koştu.

Düzenlenen koşularda Atatürk koşusunu kazanmak ve dereceye girmek için çocuklar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanırken dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi. Düzenlenen ödül töreninin ardından dereceye giren kişiler ile protokol hatıra resmi çektirdi.

SALİHLİ'DE ATATÜRK KOŞUSU DÜZENLENDİ!

Manisa’nın Salihli ilçesinde gençler, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma yarışmasında koştu.

manisa-1.jpg

Atatürk koşusu Salihli’de Gümüşçayı alanında yapıldı. Müsabakalara küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde 130 sporcu katıldı.

manisa-2.jpg

Müsabakalarda sporcular bir birileri geçmek için kıyasıya mücadele verdi. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödül töreni düzenlendi.

manisa-3.jpg

Dereceye giren sporculara Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Jandarma Komutan V. Ramazan Çetin, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Oktay Ayaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen tarafından ödülleri ve kupaları verildi. Düzenlenen program dereceye giren ve yarışmaya katılan gençler ile hatıra çekilmesinin ardından sona ererken dereceye giren öğrenciler büyük sevinç yaşadılar.