Manisa Yunusemreli yağlı güreşçiler 4 madalya kazandı

İzmir Menemen'de düzenlenen yağlı güreşlere katılan Yunusemre Belediyesi yağlı güreşçileri 4 madalya kazandı.
Manisa Yunusemreli yağlı güreşçiler 4 madalya kazandı

Menemen Yağlı Güreşleri kapsamında er meydanına çıkan pehlivanlar birbirleri ile kıyasıya güreşirken Yunusemre Belediyesi yağlı güreşçileri, Menemen Yağlı Güreşleri'nden iki gümüş, iki bronz madalya ile dönmeyi başardı. Yunusemre Belediyesi tarafından kurulan güreş takımı başarıdan başmaya koşmaya devam ederken kazanılan yeni madalyalar büyük sevinç yarattı.

Güreş takımının elde etmiş olduğu başarı aynı zamanda gurur yaratırken Yunusemre Belediyesi yayımlamış olduğu mesajla güreşçilerini tebrik etti. Geleneksel Menemen Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne katılan ekipte yer alan güreşçiler göstermiş oldukları başarı ile 2 gümüş madalya kazanırken 2 güreşçi ise turnuvada bronz madalya başarısı gösterdi.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ GÜREŞÇİLERİ GÖZ DOLDURDU!

Yunusemre Belediyesi yağlı güreşçileri, Menemen Yağlı Güreşleri'nde iki gümüş, iki bronz madalya kazandı. Yunusemre Belediyesinin yağlı güreşçileri, katıldıkları turnuvalarda başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

gures-1.jpg

Yeni bir oluşum içerisinde olan güreşçiler, Geleneksel Menemen Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne damga vurarak 2 gümüş, 2 bronz madalya ile alkış aldı. Zorlu turnuvada Talha Özkutlu teşvik 2 boyda, Ahmetcan Akça deste orta boyda gümüş madalya elde ederken, İsmail Erkoç tozkoparanda, Bilal Efe Karacaoğlu ise deste büyük boyda bronz madalyanın sahibi oldu.

gures-3.jpg

Sporcuları kutlayan Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreş Takımı Antrenörü Ali Gökçen, birçok kategoride kürsü yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, verilen desteklerden ötürü Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür etti.

Turnuvada elde edilen başarı ilçede de büyük sevinç yaratırken güreş takımı daha büyük başarılara imza atmak ve yeni madalyalar kazanmak için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Yeni turnuvalar için ekipler hazırlıklarını sürdürürken altın madalya peşinde olacak güreşçiler hedef yükseltti.