Manisa Selendi'de şampiyonluk kupası Gençlik Spor'un oldu

Manisa'da Selendi Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen voleybol turnuvasının kazananı belli oldu.
Manisa Selendi'de şampiyonluk kupası Gençlik Spor'un oldu

Manisa'da düzenlenen sportif faaliyetler tüm hızı ile devam ederken Selendi'de Kaymakamlık ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen voleybol turnuvası tamamlandı. Yapılan final müsabakası son derece çekişmeli geçerken kupaya uzanan takım mücadaleyi 3-2 kazanan Gençlik Spor oldu.

Selendi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen final maçında rakibini yenen Gençlik Spor birincilik kupasına ulaşırken, ikinciliği son maçta rakibine boyun eğen Atatürk İlköğretim Kurumları ikinci olurken üçüncülük kupasını ise Emniyet spor kazandı. Turnuvada son maçlar nefes keserken oyuncuların performansı alkış topladı.

MANİSA'DA VOLEYBOL TURNUVASI NEFES KESTİ!

Manisa’nın Selendi ilçesinde Kaymakamlık ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen Kaymakamlık Kurumlar arası 3. Voleybol Turnuvası oynanan final müsabakası ile sona erdi.

turnuva-1.jpg

Şampiyon Gençlik Spor oldu. İki grup halinde başlayan ve daha sonra gruplarında ilk iki sırayı alan takımların çarpraz eşleşmeler sonucu finale çıktığı turnuva nefes kesen maçlara sahne oldu.

turnuva-2.jpg

Selendi Kapalı Spor Salonu'nda Gençlik Spor ile Atatürk İlköğretim Kurumları arasında oynanan final müsabakasını Uğur Sağ yönetti.

turnuva-3.jpg

Oldukça çekişmeli geçen mücadeleyi 3-2 kazanan Gençlik Spor, turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada üçüncü ise Emniyet Spor oldu.

İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş turnuvada şampiyonluğa ulaşan takıma madalyalarını ve kupasını takdim ederken dereceye giren takımlarla hatıra resmi çekildi. Kaymakam Okumuş düzenlenen ödül töreninde turnuvaya katılan tüm kurum ve takımlar ile oyuncularına teşekkür ederken, tribünleri boş bırakmayan taraftarlara da teşekkürlerini sundu.