Manisa BBSK’da yeniden Hakan Demir dönemi başladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor, başantrenörlük görevi için yeniden Hakan Demir ile anlaştı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı deneyimli başantrenör ile yeniden yollarını birleştirdi.
Manisa BBSK’da yeniden Hakan Demir dönemi başladı

Son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde sezon bittikten sonra İran Takımıile anlaşan Hakan Demir, yerini Ahmet KAndermi’e bırakmıştı.

Ancak aktarılan son habere göre Manisa Büyükşehir Belediyespor ile yeniden anlaşan başantrenör Hakan Demir yeniden yeşil beyazlı takımın başına geçecek.

İKİNCİ HAKAN DEMİR DÖNEMİ

Türkiye Basketbol Süper Ligi'ndeki ikinci sezonunda play-off hattında bulunan ve FIBA Europe Cup'ta da yoluna devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ahmet Kandemir'in yerine başantrenörlük görevine Hakan Demir'i getirdi.

aw110723-02.jpg

İRAN MİLLİ TAKIMI İLE ANLAŞMIŞTI

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, deneyimli başantrenör Hakan Demir ile yeniden anlaştı. Demir, geçtiğimiz sezonun 9. haftası itibarıyla da yeşil-beyazlı takımın başına geçmiş ve sezon sonunda takımı Avrupa kupasına taşımayı başarmıştı. Hakan Demir, geçtiğimiz sezon bitiminde İran Milli Takımı ile anlaşarak yerini Ahmet Kandemir'e bırakmıştı.

GEÇEN YAZ İRAN MİLLİ TAKIMI’NI ÇALIŞTIRMIŞTI

Tecrübeli çalıştırıcı, geçtiğimiz yaz İran Milli Takımı'nın başında Yardımcı Antrenör Göktuğ Dilbazer ile birlikte dünya şampiyonasına ve Asya oyunlarına katıldı.

HAKAN DEMİR KİMDİR?

1986 doğumlu olan Hakan Demir, Manisa Büyükşehir Beledispor’un başantrenörü ve aynı zamanda spor hekimidir. 1998 ile 1999 sezonunda NCAA’de Siena College’de yardımcı antrenör olarak görev alan başarılı antrenör daha sonra 1999 – 2005 yılları arasında da Anadolu Efes’te yardımcı antrenör olarak çalışmasına devam etti.

Aynı zamanda Hakan Demir Beşiktaş Cola Turka, Aliağa Petkim Spor, Erdemirspor, Dinamo Bucuresti gibi ekiplerde de görev aldı.