Manisa BBSK Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginden mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı ligin 17. karşılaşmasında Galatasaray takımı ile karşı karşıya gelecek.
Manisa BBSK Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

Manisa'yı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginde temsil etmeye hak kazanarak taraftarlarına büyük sevinç yaşatan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, ligin 17. maçına çıkmak için geri sayım başladı. Bu hatfa Galatasaray takımı ile müsabakaya çıkacak olan Manisa BBSK maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kendi evinde Galatasaray takımını yarın ağırlayacak olan Manisa BBSK maçın tüm hazırlıklarını tamamlarken taraftarlarını da trübüne davet etti. Son dönemde üst üste aldığı galibiyetler ile taraftarlarını sevindiren Manisa ekibi Galatasaray takımını da evinde yenerek bu galibiyet serisini devam ettirme kararında olduklarını duyurdu.

MANİSA BBSK TARAFTARLARINI MAÇA DAVET ETTİ!

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 17. hafta maçında yarın saat 13.00’te ağırlayacağı Galatasaray mücadelesinin hazırlıklarını tamamladı. Kulüp Başkanı Bora Çaylan, galibiyete odaklandıklarını ifade ederek tüm Manisalıları Muradiye Spor Salonu’na davet etti.

mac-2.jpg

Manisa BBSK yarın saat 13.00’te Muradiye Spor Salonu’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını Başantrenör Hakan Demir yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı. Galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Manisa BBSK'da John Roberson ile Sinan Sağlam kadroda yer almayacak.

mac-3.jpg

Geçtiğimiz sezon Muradiye’de oynanan maçı Manisa BBSK, 85-72 kazanmıştı. “Hedefimiz play-off oynamak” Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Süper Lig’deki ikinci sezonumuza dopdolu devam ediyoruz. Şu an 5. sıradayız. Hedefimiz play-off oynamak. Buna da çok yakınız. Taraftarlarımızı bu önemli maçta da aramızda görmek istiyoruz. Muradiye Spor Salonu’nu tıklım tıklım dolduralım, boş koltuk bırakmayalım” dedi.

Manisa BBSK birbirinden güçlü takımların yer aldığı ligde elde ettiği üst üste galibiyetler ile 5. sıraya yerleşmeyi başarmıştı. Ligde ilk 3 hedefini koruyan takım bu amaçla yarınki Galatasaray maçını da kazanmak istiyor.