Maçlar iptal mi edildi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Maçlar NEDEN ERTELENDİ?

Dün akşam Ankaragücü ile Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler’e yapılan yumruklu saldırı sonrasında gece yarısı son dakika kararı alındı. Vatandaşlar bunun üzerine maçlar ertelendi mi, iptal mi edildi? Sorusuna yanıt arıyor. İşte TFF'nin açıklaması..
Maçlar iptal mi edildi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Maçlar NEDEN ERTELENDİ?

Lig maçları, pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dün akşam Ankaragücü ve Rizespor arasındaki maçta hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıdan sonra gece saatlerinde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından açıklama geldi. Peki, Süper Lig maçları ertelendi mi, iptal mi edildi?

Süper Lig’de karşılaşmalar tüm hızıyla devam ederken, karşılaşmanın 15. Haftasında herkesi şoke eden bir olay yaşandı.

SÜPER LİG MAÇLAR İPTAL Mİ EDİLDİ?

Süper Lig maçlarına ilişkin TFF tarafından gece saatlerinde açıklamalar geldi. Aktarılan son habere göre TFF Bakan Mehmet Büyükekşi gece saatlerinde acil olarak toplanma kararı aldı. Toplantıdan sonra maçların süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.

MAÇLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bu açıklama sonrasında vatandaşlar maçların ne zaman başlayacağını merak ediyor. TFF’nin açıklamasına göre maçlar süresiz bir şekilde ertelendi. Maç tarihi için henüz resmi bir açıklama yapmadı. Şu an hastanede tedavi gören Meler’in yarın taburcu olması bekleniyor.

Büyükekşi, maçların ne zaman başlayacağına ilişkin yaptığı açıklamasında, “Liglerin süresiyle ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız. Yarın (12 Aralık) hakemimizi bir ziyaret edelim” ifadelerini kullandı.

BU HAFTA MAÇLAR NEDEN YOK?

Dün akşam Trendyol Süper Lig’in 15. Haftasında Ankaragücü ve Çaykur Rizespor arasında bir karşılaşma düzenledi. Maç 1-1 biterken, iki takım da 10 kişi olarak karşılaşmayı tamamladı. Maçın hakemi Meler’in son düdüğü çaldığı anda saha birden karıştı. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahaya inerek maçın hakemi Halil Umut Meler’e yumruk attı.

Yaşanan bu olay sonrasında maçların süresiz olarak ertelendiği ifade edilirken, konuya ilişkin TFF’den maçların başlama tarihine ilişkin açıklama bekleniyor.