Ligin dibine demir atan Uşakspor güçlü rakibi Isparta 32'yi konuk ediyor!

Son dönemlerde aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çeken Uşakspor bugün TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde Isparta 32 takımını konuk edecek.
Ligin dibine demir atan Uşakspor güçlü rakibi Isparta 32'yi konuk ediyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Uşak’ı temsil eden Uşakspor bu sezon taraftarlarını üzmeye devam ediyor. Son haftalarda başarısız sonuçlar alan Uşakspor hafta içinde Aliağaspor’a kaybederek de Türkiye Kupası’ndan elenmişti. Kupa macerası sona eren Uşakspor yeniden lig mücadelesine döndü ve bugün sahasında Isparta 32 takımını konuk edecek.

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER BELLİ OLDU!

Uşakspor – Isparta 32 maçı bugün Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Taraftara açık olan bu mücadele saat 15:30’da başlayacak. Kötü gidişata bir son vermek isteyen Uşakspor taraftarının desteği ile Isparta 32 takımını mağlup ederek 3 puan almanın planlarını yapıyor.

Bugün oynanacak olan Uşakspor – Isparta 32 maçının hakem kadrosu da belli oldu. Bu mücadelenin hakemi Rize Bölgesi hakemlerinden Yücel Büyük olacak. Maçın yardımcı hakemlerinin ise Rize Bölgesi hakemlerinden Akın Karabacak ve Samsun Bölgesi hakemlerinden Mehmet Şenkaya oldukları bildirildi. Ankara Bölgesi hakemlerinden Giray Şaylan ise bu mücadelede dördüncü hakem olarak görev yapacaklar. TFF’nin görevlendirmesiyle Süleyman Güneş gözlemci ve Özer Yılmaz da temsilci olarak bu maçta vazife alacaklar.

UŞAKSPOR LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI!

Uşakspor üst üste aldığı başarısız sonuçların ardından lifin dibine demir alttı. Bu sezon topladığı 4 puan ile 19 takımlı ligde 19. sırada yer alan Uşakspor aynı zamanda şu anda ligin en çok gol yiyen ve en az gol atan takımı olarak en düşük averaja sahip kulüp oldu. Uşakspor bu sezon oynanan 6 maçta rakip filelere 2 gol atarken kendi kalesinde toplam 12 gol gördü.

Uşakspor’un bugünkü rakibi Isparta 32 ise ligin güçlü ekiplerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Amedspor ve Kastamonuspor’un ardından topladığı 15 puan ile zirve yarışı yapan Isparta temsilcisi bugün Uşakspor’u oldukça zorlaması bekleniyor.