Kütahya'da bölgesel amatör lig maçı meydan savaşına döndü

Tepecikspor - Manisa 1965 takımları arasında oynanan maçta istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. Maçın bitiş düdüğü ile saha savaş alanına döndü.
Kütahya'da bölgesel amatör lig maçı meydan savaşına döndü

Tepecikspor ile Manisa 1965 takımları dün bölgesel amatör liginde karşı karşıya gelmişti. Maçta sürekli olarak yapılan itirazlar ortamı gererken maçın bitiş düdüğünün çalması ile beraber saha adeta savaş alanına döndü.

Manisa 1965 takımı yöneticileri ile İzmir ilçe emniyet müdürlüğü personeli arasında kısa süreli arbede yaşandı. Tavşanlı Ada Stadı'nda oynanan maça oynanan futbol değil yaşanan olaylar damga vururken maçın kadın hakemi de sık sık yapılan itirazlara maruz kaldı.

KADIN HAKEME İTİRAZLAR ORTAMI GERDİ!

Bölgesel Amatör Lig'de dün oynanan Tepecikspor - Manisa 1965 maçının bitiş düdüğünün ardından Manisa 1965 Kulübü yöneticileri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli arasında arbede yaşandı.

mac-1.jpg

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta Tepecikspor ile Manisa 1965 takımları karşı karşıya geldi. Tavşanlı ilçesi Ada Stadı'nda oynanan müsabakaya yaşanan olaylar damga vurdu.

mac-2.jpg

Manisa 1965 futbolcularının, kadın hakeme ve rakip takım oyuncularına sürekli tepki göstermesi, atmosferi gerilime sürükledi.

mac-3.jpg

Maçın bitiş düdüğünün ardından, Manisa 1965 Kulübü yöneticileri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli arasında arbede yaşandı.

mac-5.jpg

Konuk takım futbolcuları da soyunma odasından çıkarak hakeme ve rakip takım oyunculara tepki gösterdi.

Maçta yaşanan olaylar büyük yankı uyandırırken maç her iki takımın bulmuş oldukları karşılıklı goller ile 1-1 berabere sona erdi.