Kütahya Ahteri İmam Hatip Ortaokulu judo başarısı ile göz doldurdu!

Okul Sporları Judo müsabakaları Kütahya'da tamamlandı. 21 okulun katıldığı turnuvada Ahteri İmam Hatip Ortaokulu büyük başarı gösterdi.
Kütahya Ahteri İmam Hatip Ortaokulu judo başarısı ile göz doldurdu!

Spor turnuvaları gerçekleştirerek sporcuları destekleyen Kütahya'da okullararası judo müsabakaları tamamlandı. Yapılan turnuvada 21 okuldan sporcular dereceye girmek için yarışırken Kütahya Ahteri İmam Hatip Ortaokulu elde ettiği başarılarla göz doldurdu.

Düzenlenen turnuvada Ahteri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Taha Yasin Özdel 42 kiloda Kütahya Şampiyonu olurken, Azra Şahan 32 kiloda ikinci ve Sümeyye Şahan 44 kiloda üçüncü oldu. Kütahya'da düzenlenecek olan bölge Judo müsabakaları için elde etmiş olduğu dereceyle Taha Yasin Özdel hak kazanmış oldu.

KÜTAHYA'DA JUDO TURNUVASI TAMAMLANDI!

Kütahya Ahteri İmam Hatip Ortaokulu Kütahya’da düzenlenen Okul Sporları Judo müsabakalarında 3 öğrenci dereceye girdi.

kutahya-2.jpg

21 okulun katıldığı Okul Sporları Judo müsabakalarında, Ahteri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Taha Yasin Özdel 42 kiloda Kütahya Şampiyonu olurken, Azra Şahan 32 kiloda ikinci ve Sümeyye Şahan 44 kiloda üçüncü oldu.

kutahya-3.jpg

Şampiyon olan Taha Yasin Özdel, Kütahya’da yapılacak olan bölge Judo müsabakalarında Kütahya’yı temsil edecek. Başarılarından dolayı dereceye giren öğrencileri tebrik eden Okul Müdürü Kazım Gündüz, Beden Eğitimi Öğretmeni Himmet Özçelik ve Gençlik Merkezi antrenörü Ali Akay’a teşekkür etti.

Sporcuların elde ettikleri başarı büyük sevinç yaşatırken Judo sporunun desteklenmesi için çalışmaların devam edileceği ifade edildi.