İskenderunspor - Uşakspor maçının hakem kadrosu belli oldu!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu hafta sonunda oynanacak olan İskenderunspor – Uşakspor maçını yönetecek hakemler açıklandı.
İskenderunspor - Uşakspor maçının hakem kadrosu belli oldu!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu hafta sonunda 22. hafta karşılaşmaları oynanacak. Ligde çok kötü bir sezon geçiren Uşakspor deplasmanda İskenderunspor’un konuğu olacak. Uşakspor’un hafta sonu mesaisinde oynayacağı bu karşılaşmayı yönetecek hakem kadrosu belirlendi. MHK tarafından yapılan hakem ataması ile beraber maçın hakemleri resmen ilan edildi.

HAKEMLER AÇIKLANDI!

İskenderunspor – Uşakspor karşılaşmasının hakemi MHK tarafından Trabzon Bölgesi hakemlerinden Murat Kasap olarak belirlendi. Maçın yardımcı hakemleri ise Rize Bölgesi hakemlerinden Kerem Kalkan ile Samsun bölgesi hakemlerinden Sezgin Şahbaz olacaklar. Samsun Bölgesi hakemlerinden Yakup Bakır ise karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak görev yapacak.

MAÇ PAZAR GÜNÜ

TFF tarafından İskenderunspor – Uşakspor karşılaşması ile alakalı olarak bilgilendirme de yapıldı. Buna göre karşılaşma 27 Ocak 2024 Pazar günü saat 14:00’da oynanacak. Mücadele Kırıkhan İlçe Stadyumu’nda olacak. Ev sahibi ekip İskenderunspor bu karşılaşmada taraftar gücünü de arkasına almış bir halde Uşakspor karşısında sahaya çıkacak.

UŞAKSPOR’DA İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR!

Uşak şehrinin temsilcisi olan Uşakspor devre arasında çözülmesi beklenen sorunlarını aşmayı başaramadı. İlk yarıda Uşakspor kadrosunda yer alan futbolcuların büyük bir kısmı takımdan ayrıldılar. Bu futbolcuların önemli bir kısmı ligde Uşakspor’un rakiplerine transfer oldular. Son olarak Ege Özkayımoğlu bugün Derincespor ile anlaşma imzaladı. Uşakspor ise transfer tahtası borcundan dolayı kapalı olduğu için herhangi bir yeni transfer yapamadı.

UŞAKSPOR KÜMEYE KOŞUYOR!

Uşakspor TFF 2. Lig’de küme düşmenin en büyük adayı konumunda bulunuyor. Eğer büyük bir mucize yaşanmazsa Uşakspor gelecek sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek. Uşakspor yönetiminin nasıl bir planlama yaptığı ise henüz bilinmiyor.