İlkler Şehri Uşak evinde puanı 3 sayı farkla kaptırdı

Uşak'ın basketboldaki başarılı temsilcisi İlkler Şehri Uşak evinde oynadığı son maçta puanı 3 sayı farkla elinden kaçırdı.
İlkler Şehri Uşak evinde puanı 3 sayı farkla kaptırdı

İlkler Şehri Uşak basketbol takımı ligde yakaladığı başarılı serisini ne yazık ki evinde oynadığı maçla sonlandırdı. CO Basket takımı ile evinde karşılaşan Uşak'ın basketboldaki başarılı temsilcisi ne yazık ki 3 puanı 3 sayı farkla rakibine kaptırdı.

İki takım daha önce Nisan ayında oynanan Playoff maçlarında karşı karşıya gelmiş, oynanan her iki maçta da İlkler Şehri Uşak rakibi karşısında puan almayı başaramamıştı. Türkiye Basketbol 2.Ligi 2023-2024 Sezonunda A Grubunda mücadele eden takımımız ilk maçında belalısı CO Basket takımı ile bir kere daha karşı karşıya gelirken ne yazık ki yine galibiyet bulamadı.

TBL 2. LİGİ 2023 - 2024 SEZONU BAŞLADI!

Basketbol severlerin büyük bir heyecanla beklemiş oldukları Türkiye Basketbol 2.Ligi 2023-2024 Sezonu başladı. A grup içerisinde kendisine yer bulan basketbol takımımız İlkler Şehri Uşak ne yazık ki evinde oynadığı ilk maçında tüm istek ve arzusuna rağmen sahadan 3 sayılık fark ile yenik ayrıldı.

Basketbol takımımız galibiyeti küçük bir farkla elinden kaçırırken ortaya konulan istekli basketbol oyunu ile göz doldururken yapılan yeni transferlerin takıma katkısı ile önümüzdeki dönemde başarılı sonuçların elde edileceğine olan inanç arttı. Takımın yeni transferle olan uyumu göz doldururken gözler bir sonraki maça çevrildi. Takımımız ligin 2. maçında 3 puan kazanmak için Yalova Acarspor takımının konuğu olacak. Ekibimize bir sonraki maçında bizlerde usakgundem.com ailesi olarak başarılar diliyoruz...