İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı 8 transferi birden açıkladı

Uşak'ı bu sene Türkiye Basketbol Ligi 2. Ligde temsil etme hakkı elde eden İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı peş peşe yeni transferlerini duyurdu.
İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı 8 transferi birden açıkladı

Uşakspor ligde peş peşe kötü sonuçlar almaya devam ederken futboldan gelen kötü haberlerin ardından gözler basketbola çevrilmişti. Bu sene Uşak'ı TBL 2. Ligde mücadele edecek olan İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı peş peşe yeni transferlerini duyurdu.

Bu sene ligde çok daha iyi yerlere gelmek ve takımı daha üst basamaklara taşımak isteyen İlkler Şehri Uşak Basketbol takımı kadrosunu güçlendirmek için 8 ismi kadrosuna kattığını ilan etti. İşte takıma yeni katılan isimler ve transferler...

İLKLER ŞEHRİ UŞAK BASKETBOL TAKIMI YENİ TRANSFERLER KİMLER?

İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı tarafından yapılan açıklamalar ile yeni transfer edildii duyurulan kişiler şu şekilde sıralandı:

Geçtiğimiz dönemlerde Gelişim Koleji forması giyen 2004 doğumlu Umut Aslan ile 2023-24 sezonu için anlaşmış bulunmaktayız. Kulübümüze hoş geldin diyor, başarılı bir sezon diliyoruz.

transfer.jpg

Daha önce Antalya Aggik Spor Kulübü forması giyen 2005 doğumlu forvet Tarkan Tunga ile 2023-24 sezonu için anlaşmış bulunmaktayız. Kulübümüze hoş geldin diyor, başarılı bir sezon diliyoruz.

Daha önce Aliağa Petkim Spor ile BGL de forma giyen 2004 doğumlu Orkun Çalışkan ile 2023-24 sezonu için anlaşmış bulunmaktayız. Kulübümüze hoş geldin diyor, başarılı bir sezon diliyoruz.

Uşak altyapısında yetişen, geçtiğimiz sezonda Eskişehir Birey Koleji forması giyen 2005 doğumlu İsmail Binbaş ile 2023-24 sezonu için anlaşmış bulunmaktayız. Kulübümüze hoş geldin diyor, başarılı bir sezon diliyoruz.

transfer-001.jpg

Geride bıraktığımız iki sezonda takımımızın etkili isimlerinden 1999 doğumlu Çevik Çifçi ile 2023-24 sezonu için tekrardan anlaşmış bulunmaktayız. Sporcumuza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz.

Geride bıraktığımız sezonda takımımızın etkili isimlerinden 2002 doğumlu Kutay Göçen ile 2023-24 sezonu için tekrardan anlaşmış bulunmaktayız. Sporcumuza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz.

Bizde yeni transferi açıklanan tüm oyunculara başarılar diliyoruz...