Hakem Umut Meler'in son sağlık durumu nasıl hakemliği bıraktı mı?

Dün Ankara'da oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının 1-1 berabere kalmasının ardından istenmeyen görüntüler ortaya çıkmıştı.
Hakem Umut Meler'in son sağlık durumu nasıl hakemliği bıraktı mı?

Hakem Umut Meler'in son sağlık durumu nasıl hakemliği bıraktı mı? Türkiye'de Trendyol Süper Lig'de 15.haftanın maçları devam ederken bu kapsamda dün Ankaragücü evinde Çaykur Rizespor takımını konuk etmişti.

Ev sahibi Ankaragücü takımının 1-0 önde götürdüğü maçta konuk ekip son dakikalarda uzatmada golü bularak maçı 1-1'lik skora taşımayı başarmış ve uzatmalarda 1 puanı kapmayı başarmıştı. Maçın bitiş düdüğünün çalması ile beraber saha bir anda karışmış ve Ankaragücü kulüp başkanı Faruk Koca sahaya girerek maçın orta hakemi Umut Meler'e yumruk atmıştı. Yere düşen Meler'e 2 kişi tarafından tekme atılırken olaylar büyümüştü.

HAKEM UMUT MELER'İN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Acıbadem Ankara Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, hakem Halil Umut Meler'in sağlık durumu hakkında açıklama yaparak Meler'in hayati riskinin bulunmadığını ve taburcu edilebileceğini açıkladı. Göz ve kafa çevresinde travma bulunan Meler'in almış olduğu sert darbeler sonucunda saha içerisinden çıkartılırken suratındaki şişlikler büyük yankı uyandırmıştı.

Meler'in salık durumu hakkında yapılan ilk açıklamada ise "Hastanemize acil servise başvurdu, ilk muayenesi yapıldı. Röntgen ve ileri tetkikleri yapıldı. Beyinden karın bölümüne kadar tomografisi çekildi, hayati tehlikesi yok. Göz çevresinde kanama ve çatlak var. Kafa travması olması sebebiyle sabah kadar takip edeceğiz ve göndereceğiz. Hayati tehlikesi olmaması bizi sevindiriyor" ifadelerine yer verilmişti.

UMUT MELER HAKEMLİĞİ BIRAKTI MI, BIRACAK MI?

Türkiye'nin FİFA kokartlı hakemleri arasında yer alan ve pek çok büyük maçı yönetme başarısını gösteren Meler'in yapılan saldırı sonrasında hastanede kendisini ziyarete gelen kişilere hakemliği bırakma kararı aldığını söylediği iddia edildi. Ancak Hakem Halil Umut Meler'in ağzından konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.