Gençler Aydın Nazilli'de go-kart pistinde yarıştı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleri ile hayata geçirilen go-kart pisti gençlerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Gençler Aydın Nazilli'de go-kart pistinde yarıştı

Türkiye genelinde gençlerin sporla içiçe olmasını sağlamak adına Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımlarına tüm hızı ile devam ederken bu yatırımlardan biri de Nazilli'de hayata geçirilmişti. Nazilli go-kart pistinde bakanlığın destekleriyle 12 adet karting aracı hazır konuma getirilirken gençler gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Aydın Gençlik Merkezi'nde yer alan gokart pistinde gençler eğitime hazır hale getirilen 12 adet karting aracıyla birbirleriyle yarıştılar. Gençlik ve Spor Bakanlığı Aydın'da ki yatırımlarına tüm hızı ile devam ederken temelleri atılan ve kadameli olarak devreye alınan Aydın Gençlik Merkezi bunlar arasında en önemlilerinden biri olarak gösteriliyordu.

AYDIN'DA GENÇLERİN GO-KART HEYECANI BAŞLADI!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırımları arasında bulunan ve Aydın’ın Nazilli ilçesine yapılan go-kart pistinde 12 adet karting aracı eğitime hazır hale getirilirken, piste gelen Aydın Gençlik Merkezi’ndeki gönüllü gençler birbirleriyle yarıştı. Gençlik Spor Bakanlığı’nın yatırım projeleri arasında yer alan Aydın’da yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Sporun tabana yayılması, gençlerin spora yönlendirilmesi ve boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için il genelinde gerçekleştirilen yatırımlar çerçevesinde Nazilli’deki go-kart pisti yatırımlarında da çalışmalar titizlikle tamamlandı. Nazilli yüzme havuzu bahçesinde yapılan pistte, sıcak asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından teslim edilen 12 adet karting araçları da eğitimlere hazır hale getirildi.

nazilli-1.jpg

Güvenlik kriterlerinin de tamamlanmasının ardından hizmete giren pistin ilk misafirleri ise Aydın Gençlik Merkezi’nin gönüllü gençleri oldu. Geçtiğimiz Ocak ayında ihalesi yapılan 810 metre uzunluk ve 8 metre genişlikteki spor tesisini gezen gençler, karting araçlarına binerek birbirleriyle yarıştı.

Renkli görüntülere sahne olan gençlerin birbirleriyle kıyasıya mücadele görüntüleri ortaya eğlenceli anların çıkmasına neden oldu. Gençlik merkezinde benzer faaliyetlerin devam edeceği belirtildi.