Galibiyete hasret kaldık! Uşakspor 0 - Arnavutköy Belediye Spor 2

Ligde peş peşe aldığı kötü sonuçlar ile mağlubiyet serisini rekora taşıyan Uşakspor evinde bir kere daha rakibine boyun eğdi ve ligin son sırasındaki yerini korudu.
Galibiyete hasret kaldık! Uşakspor 0 - Arnavutköy Belediye Spor 2

Ligin son sırasına demirleyen Uşakspor bugün evinde Arnavutköy Belediye Spor ekibini konuk etmişti. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Uşakspor mutlak galibiyetle çıkmış olduğu maçtan bir kere daha mağlubiyet ile ayrılarak rakibine 3 puan kaptırdı.

Ligin bitmesine sadece 10 maç kalırken Uşakspor çıkmış olduğu 28. lig maçından yine galibiyet çıkaramadı. Kendi sahasında maçın henüz 3. dakikasında gelen gole engel olamayan takımımız 62. dakikada rakibinden yediği 2. golle bir kere daha mağlubiyet hanesine sayı yazdırmış oldu. Yusuf Cebeci ise maçın 72. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

UŞAKSPOR DÜŞECEK Mİ, SON DURUM NE?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup içerisinde yer alan Uşakspor bugüne kadar toplamda 26 maçta oynarken bu maçlardan sadece birini kazanmayı başarmış 2 maçtan ise galibiyet çıkararak toplam puanını 5'e çıkartabilmişti. En yakın rakibi toplamda 21 puan kazanan Uşakspor ligde kalma umutlarını her mağlubiyet ile biraz daha kaybediyor.

iyat-akmaqs.jpg

Ligde kalma mücadelisi veren takımımız maddi imkansızlarla da boğuşurken yönetim değişikliği de çare olmamıştı. Takım mağlubiyet serisine devam ederken bundan sonra kalan maçları mutlak kazanmak zorunda bulunuyor.