Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? GS FB Süper Kupa maçı ertelendi mi?

Tüm Türkiye bu akşam Suudi Arabistan’da uygulanacak Galatasaray Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçını bekliyordu. Ancak aktarılan son dakika haberine göre maç öncesinde İstiklal Marşımızın okunmaması durumunda maça çıkılmayacağı belirtildi.
Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? GS FB Süper Kupa maçı ertelendi mi?

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında milyonlarca kişi arama motorları üzerinden Galatasaray Fenerbahçe maçı iptal mi? GS FB Süper Kupa maçı ertelendi mi? sorusuna yanıt arıyor. Detaylar ve peş peşe gelen açıklamalar haberimizde..

An itibarıyla maçı izleyecek olanlar maçın iptal olup olmadığını merak ediyor. Konu ile ilgili Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe ile bugün Suudi Arabistan’da oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Yazgan, yaptığı açıklamasında, “İstiklal Marşımızın okunmasına izin verilmezse sahaya çıkmıyoruz” ifadelerini kullandı.

TFF’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan bu gelişmelerden sonra 29 Aralık GS FB Süper Kupa maşının iptal olup olmayacağı merak konusu oldu. Aktarılan son habere göre TFF’den Süper Kupa finalinde İstiklal Marşı’mızın okunmayacağı iddialarına yanıt geldi. TFF yaptığı açıklamasında, “Karşılaşma Türk bayrağımız huzurunda, marşımızla başlayacak” ifadelerini kullandı.

İlginizi çekebilecek diğer haberler:

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

GS ve FB arasında olacak olan Süper Kupa karşılaşması Suudi Arabistan’da olacak. 2022 – 2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak sarı kırmızılı takım, bu akşam sarı lacivertli takım ile Suudi Arabistan’da karşı karşıya gelecek. Maç Suudi Arabistan’ın başkenti olan Riyad’da yapılacak. Maç saat 20.45’te başlayacak olup, ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maç, şifresi olarak izlenebilecek.