Fenerbahçe Leonardo Bonucci ile anlaştı! İşte İstanbul’a geliş saati

Sarı lacivertliler kadrosuna yeni bir isim daha katıyor! Bu yılın en başarılı takımları arasında olan Fenerbahçe Bonucci ile anlaştı. İtalya stoper Leonardo Bonucci Türkiye’ye geliyor! İşte İstanbul’a geliş saati ve merak edilenler
Fenerbahçe Leonardo Bonucci ile anlaştı! İşte İstanbul’a geliş saati

Fenerbahçe’nin İtalyan stoper Leonardo Bonucci ile anlaştığı öğrenildi. Bunun üzerine Fenerbahçe taraftarı Bonucci’nin ne zaman İstanbul’a geleceğini merak etmeye başladı. Bonucci’nin İstanbul’a geliş saati belli oldu.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Bonucci bugün İstanbul’da olacak! Aktarılan son habere göre Bonucci bu akşam saat 18.30 – 19.30 arasında İstanbul’da olacak. Uçakla İstanbul’a inecek olan futbolcu Fenerbahçe ile 6 aylık anlaştı.

FENERBAHÇE AÇIKLADI

Şu anda Union Berlin forması giyen Leonarda Bonucci ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, transfer için şu paylaşımı yaptı:

“Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır. İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul'a gelecektir”

BONUCCİ KAÇ MİLYON?

Aktarılan son habere göre Bonucci, Fenerbahçe’de 6 ay kalacak. 6 aylık anlaşma Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek. Sarı lacivertli takıma imza atmak için bugün 19.30 civarında İstanbul’da olacak olan futbolcu 1,2 milyon Euro alacağı öğrenildi.

İlginizi çekebilecek diğer spor haberleri:

LEONARDO BONUCCİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1 Mayıs 1987 tarihinde dünyaya gelen ünlü futbolcu, kariyerine ilk olarak Viberto’nun takımı olan Viterbese’de altyapı da başladı. Inter’e 18 yaşında gelen Bonucci’nin istatistikleri merak konusu oldu. İtalyan uyruklu futbolcu 121 uluslararası maça çıktı ve toplamda 8 gol attı.