Fenerbahçe Galatasaray maçı VAR ve AVAR hakemi kim hakem kadrosu belli oldu mu?

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray ligin 18. haftasında Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Maçın VAR hakemi kim olacak açıklandı.
Fenerbahçe Galatasaray maçı VAR ve AVAR hakemi kim hakem kadrosu belli oldu mu?

Fenerbahçe Galatasaray maçı VAR hakemi kim Mustafa İlker Coşkun kimdir? Türkiye'de en çok taraftarı olan takımlar arasında ilk sıralarda yer alan ve ezeli rakipler olarak tanımlanan Fenerbahçe ile Galatasaray şampiyonluk yarışında keskin virajda derbi maçına çıkıyor.

Sadece Türkiye'de değil aynı zamanda dünya çapında da konuşulan derbiler arasında gösterilen Fenerbahçe - Galatasaray derbisi bu sene 2 takımın eşit puanda olması nedeniyle daha da büyük bir öneme kavuşmuş oldu. Maçta alınacak olan 3 puan şampiyonluk yolunda altın değerinde kabul edilecek.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇININ VAR VE AVAR HAKEMİ KİM OLDU, KİMDİR?

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçının Video Yardımcı Hakem’i (VAR) Mustafa İlker Coşkun oldu. Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk edecek.

Ülker Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak mücadelede hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak. Derbi müsabakasında VAR koltuğunda Mustafa İlker Coşkun oturacak. Coşkun'a, AVAR’da Özgür Yankaya ve Kerem Ersoy eşlik edecek.

Kritik maç ev sahibi Fenerbahçe'nin stadında saat 19:00 itibari ile başlayacak. Her iki takımda şampiyonluk yarışında rakibinin önüne geçebilmek ve puan eşitliğini bozmak için 3 puan arayacak.