Düşme potasına demirleyen Uşakspor'da ayrılık rüzgarları esmeye başladı

Yeni sezona büyük umutlarla başlayan ancak bir türlü aradığını bulamayan Uşakspor'da devre arası ayrılık rüzgarları esmeye başladı!
Düşme potasına demirleyen Uşakspor'da ayrılık rüzgarları esmeye başladı

Düşme potasına demirleyen Uşakspor'da ayrılık rüzgarları esmeye başladı - Yeni sezono yeni hocası ve yeni transferlerle giriş yapan Uşakspor bir türlü istediği başarıyı yakalayamamış ve üst üste aldığı yenilgilerle adeta ligin son sırasına demir atmıştı.

Düşme potasında yer alan Uşakspor TFF 2. Ligi Kırmızı Grup içerisinde oynadığı 14 maçın sadece birinden galibiyet çıkarmış ve 2 maçta da berabere kalarak toplam 5 puanla 19. sırada yer almıştı. En yakın rakibi ile arasındaki puan farkı 8 puana çıkan takımımız ne yazık ki düşme potasının en güçlü adaylarından biri haline gelmişti.

UŞAKSPOR'DA AYRILIKLAR BAŞLADI!

Devre arasını son derece kötü bir skorla tamamlayan Uşakspor'da devre arası ayrılıklarla başladı. Kırmızı-siyahlılarda Onur Kıntaş alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshetti. Tecrübeli sol bek ilk yarıda 9'u ilk 11'de 11 maçta forma giymişti. Baran Okutan'ın daha önce ayrıldığı Uşakspor'da takımdan kopuşların sürmesi bekleniyor.

Uşakspor bu sezon 3 kez teknik direktör değişikliği yaparken yapılan değişiklikler de işe yaramamış, gelen taze kanlarda ne yazık ki yenilgilerin önüne geçememişti. Ligin son maçında Sarıyer'in konuğu olan kırmızı siyahlı ekibimiz bulmuş olduğu tek gole rağmen ev sahibi ekibinin uzatma dakikalarında attığı golle yıklılmış ve maçı 2-1'lik skorla kaybederek bir kere daha 5 puanda kalmıştı. Ekibimizin 2. yarıda yapacağı atakla en azından kırmızı grupta kalması umut ediliyor...