Dibe vuran Uşakspor bu hafta Aksarayspor'u konuk ediyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 21. hafta maçında Uşakspor sahasında Aksarayspor’u konuk edecek. Ligde küme düşmenin en büyük adayı olan Uşakspor’un oynanacak karşılaşmaya dair herhangi bir umudu bulunmuyor.
Dibe vuran Uşakspor bu hafta Aksarayspor'u konuk ediyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan ve bu sezon yüzü bir türlü gülmeyen Uşakspor lig mücadelesine devam ediyor. Yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle küme düşme tehlikesi altında olan Uşakspor sezonun 21. haftasında sahasında Aksarayspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Düzcespor'a karşı ağır bir yenilgi alan Uşakspor, Aksaray karşısında mucize bekliyor.

MAÇIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI!

Uşakspor ile Aksarayspor arasında oynanacak olan maçı yönetecek hakemler belli oldu. Uşakspor’un maçının hakemi Muğla Bölgesi hakemlerinden Tayfun Sarı olacak. Aydın Bölgesi hakemlerinden Baykal Tuna ile İzmir Bölgesi hakemlerinden Denizcan Şahin karşılaşmada orta hakem olarak görev yapacaklar. İzmir Bölgesi hakemlerinden Oğuzhan Hamitoğlu ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

21 Ocak 2024 Pazar günü oynanacak olan Uşakspor – Aksarayspor karşılaşmasının başlama saati 14:00 olarak belirlendi. Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda yapılacak olan mücadelede maçın favorisi deplasman takımı olarak gösteriliyor.

UŞAKSPOR SORUNLARI ÇÖZEMEDİ

Uşakspor bu sezon oldukça ağır koşullar içerisinde mücadele ediyor. Ekonomik sıkıntı içerisinde olan Uşakspor borcundan dolayı şu anda transfer tahtası kapalı. Bu borç ödenmeden de yeni transfer yapılamıyor. Ayrıca devre arasında oyuncularının büyük bir kısmı ile yollarını ayırmak zorunda kalan Uşakspor maçlara alt yapı ağırlıklı kadro ile çıkmak zorunda kalıyor.

Uşakspor’da yönetim beklenen hamleleri henüz yapamadı. Yeni transfer yapılmadığı için teknik ekip de bir planlama içerisinde yer alamıyor. Elde olan imkanlar ile Uşakspor’un ligde kalması pek mümkün görünmüyor. Uşakspor’da radikal kararların alınabileceğine dair haberler gelirken bunlara dair kısa bir süre içerisinde açıklama yapılması bekleniyor.