Derincespor gol olup yağdı Uşakspor'da yeni yönetimde çare olmadı!

Üst üste aldığı mağlubiyetlerle ligin son sırasına demirleyen ve maddi sorunlarla boğuşan Uşakspor evinde ağır bir yenilgi aldı.
Derincespor gol olup yağdı Uşakspor'da yeni yönetimde çare olmadı!

Bu sene yeni sezona yapmış olduğu transferler ve teknik direktörüyle oldukça pozitif bir giriş yapan Uşakspor umduğu başarıya bir türlü ulaşamamıştı. Bugüne kadar TFF 2. Lig kırmızı grupta toplam 22 maça çıkan kırmızı siyahlı takım bu maçlardan sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik çıkarmış diğer maçların tümünde ise rakibine boyun eğmişti.

Üst üste gelen kötü sonuçlar sonucunda teknik direktör değişikliğine giden ekipte birinci yarıda gelen kötü sonuçlar sonrasında lige verilen arada çok sayıda oyuncu takımdan ayrılmıştı. Peş peye gelen kötü sonuçlar üzerine bu seferde yönetim değişmişti. Dün yapılan resmi açıklama ile Uşakspor’un sahibi olan Ural Aküzüm’ün kulübü devrettiğini ilan ederken kulübün yeni patronu Serhat Pekmezci oldu.

UŞAKSPOR'DA YENİ YÖNETİM GÖREVE MAĞLUBİYETLE BAŞLADI!

Yeni yönetim ile ilk maçına çıkan siyah kırmızılı ekip ilk maçında Derincespor'u evinde konuk etmişti. Oynanan maçta ne yazık ki Uşakspor bir kere daha kaybeden taraf oldu. Derincespor maçta adeta gol olup yağarken maçı 1-7'lik skorla kazanmayı başardı.

usak-mac-sonucu.jpg

Maçta Uşakspor'un tek gölü 48. dakikada Mahmut Yiğit Türkmen'in ayağından gelirken Derincespor ise 12. dakikada Taha Aydınlı, 37. dakikada Halil Ertürk'ün kendi kalesine attığı gol, 40. dakikada Ömer Faruk Çalışkan, 43. dakikada Berat Genç, 45+1. dakikada ise Erdi Şehit'in ayağından bulduğu golle ilk yarıda skor farkı yakalamıştı. Maçın son golü ise 85. dakikada Ege Özkayımcıoğlu'nun ayağından geldi ve maç 1-7 sona erdi.