Denizlili judoculardan büyük başarı! 4 sporcu milli oldu

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı yakaladığı büyük başarı ile göğüsleri kabarttı. 4 sporcu elde ettikleri başarı ile milli takım forması giymeye hak kazandı.
Denizlili judoculardan büyük başarı! 4 sporcu milli oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi sporu ve sporcuları desteklemeye devam ederken farklı pek çok dalda spor kursları açmıştı. Judo da bunlar arasında yer alırken Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımından 4 sporcu, Antalya'da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda ay yıldızlı forma ile hem Denizli'yi hem de ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası kapsamında düzenlenen müsabakalarda başarılı sonuçlar elde eden 4 sporcu 63 ilden gelen 904 sporcu arasından seçilme hakkı elde etti. Böylelikle Ümit Milli Takıma sseçilen sporcular ay yıldızlı formayı giyecekler.

DENİZLİLİ JUDOCULARDAN BÜYÜK BAŞARI!

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımından 4 sporcu, Antalya'da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda ay yıldızlı forma ile Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek. Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları, 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda aldıkları başarılı derecelerle Ümitler Avrupa Judo Kupası'na katılmaya hak kazandı. Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezi ’nde hafta sonu düzenlenen 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 63 ilden 904 judoka mücadele etti.

judo-1.jpg

Şampiyonaya katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları Aleyna Bayur 63 kilogram kategorisinde Türkiye ikincisi, Nisa Gökçe Yörük 70 kilogram kategorisinde ve Ceylin Bayur 70 kilogram kategorisinde Türkiye beşincisi, Samet Üstündağ ise 90 kilogram kategorisinde Türkiye yedincisi oldu. Aldığı başarılı sonuçlarla Ümit Milli Takıma seçilen Denizli Büyükşehir Belediyesporlu 4 judoka, 1-3 Mart 2024’te Antalya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda ay yıldızlı forma altında Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.

judo-2.jpg

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'da sporcularımızı tebrik ederek Antalya’da düzenlenecek olan Avrupa judo Kupasında kendilerine başarılar diledi. Hem sporculara hem de teknik heyete teşekkür eden Başkan Zolan turnuvada da aynı başarılı sonuçların geleceğine olan inancının tam olduğunu belirtti.