Denizli'de milli gurur! Bayan futbolcu milli takıma seçildi

Denizli'de futbol oynayan genç yetenek milli takıma seçilerek büyük bir başarıya imza attı. Kadın Milli Takıma seçilen bayan futbolcu gurur duyurdu.
Denizli'de milli gurur! Bayan futbolcu milli takıma seçildi

U17 Kız Milli Takımı, Avrupa Şampiyonasına hazırlık yaparken turnuvada forma giyecek kadronun belirlenmesine yönelik çalışmalar sürüyordu. Bu sene Hollanda'da düzenlenecek olan şampiyonada milli takım formasını terletecek isimlerden biri de Denizli'de yetişmiş olan Burcu Özsoy'da yer aldı.

17 Mart 2024 tarihinde başlayacak olan turnuvada yer alacak Türkiye Milli Takımı kadrosunu duyuran Teknik Direktör Begüm Üresin birbirinden yetenekli isimlere yer verirken bunlardan bir ide Denizli Horozkentspor oyuncusu Burcu Özsoy oldu. Özsoy adının açıklanması ile büyük sevinç yaşadı.

DENİZLİ HOROZKENTSPOR YILDIZI MİLLİ TAKIMDA!

Denizli’de yetişmiş yetenekli bayan futbolcu Burcu Özsoy, U17 Kız Milli Takımının Avrupa Şampiyonasında mücadele edecek kadrosunda yer aldı. Hollanda'da U17 Avrupa Şampiyonası 2. Tur Maçlarına çıkacak olan U17 Kız Milli Takımının kadrosu, Teknik Direktör Begüm Üresin tarafından açıklandı.

denzil-2.jpg

Yarın Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde kampa girerek hazırlıklarına başlayacak olan Milliler, 12 Mart 2024 tarihinde Hollanda'nın Leiden şehrine gidecek. Ay yıldızlılar ilk maçını, 14 Mart 2024 tarihinde İspanya'ya karşı yapacak. 17 Mart 2024'te ev sahibi Hollanda ile karşılaşacak olan U17 Kız Milli Takımı, 20 Mart 2024 tarihinde Ukrayna ile karşı karşıya gelecek.

Milli takımın adı açıklanan 21 kişilik kamp kadrosunda Denizli Horozkentspor futbolcusu Burcu Özsoy'da yer aldı. Milli Takım turnuvada en iyi sonucu alabilmek için rakipleri ile yarışacak.