Denizli'de belediyenin spor kursları için kayıt dönemi başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 22 branşta düzenlenecek olan spor kursları için başvurular başlıyor.
Denizli'de belediyenin spor kursları için kayıt dönemi başlıyor

Denizli'de yaşayan 7'den 70'e herkesin spor yapmasını sağlamak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan spor kursları için yeni kayıt dönemi başladı. Tüm yıl boyunca vatandaşlara tamamen ücretsiz olarak hizmet verecek olan spor kurslarında bu sene belediye farklı 22 branşta kayıt kabul edecek.

Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla hayata geçirilen yeni dönem spor kurslarında 22 farklı spor branşı yer alacak. Bu kapsamda atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, cimnastik, güreş, judo, karate, kayak, masa tenisi, nefes egzersizi, okçuluk, pilates, satranç, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba kids spor branşları vatandaşların beğenisine sunulacak.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ KURS KAYITLARI BAŞLADI!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için düzenlediği 22 farklı branşta spor kursları kayıtları başlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin yıl boyu vatandaşlara ücretsiz olarak sunduğu spor kursları kapsamında yeni dönem “Spor Kursları” kayıtları başlıyor.

22 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 08.30’dan itibaren başlayacak kurs kayıtları Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinden "Spor Kursları Başvuru Formu" doldurularak çevrimiçi yapılacak.

Yüzme kursu kayıtları 29 Ocak’ta başlıyor İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu, Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu, Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu, Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu kayıtlarının 29 Ocak Pazartesi günü, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu, Çivril Kapalı Yüzme Havuzu, Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Tavas Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılacak yüzme kursu için kayıtlarının ise 30 Ocak Salı gününden itibaren yapılacağı belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘Denizli’de spor yapmayan kalmasın’ anlayışı ile çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirterek, tüm hemşehrilerini ücretsiz spor kurslarına katılmaya davet etti.

Kurs kayıtlarının her sene olduğu gibi bu senede yoğun ilgi görmesi beklenirken Başkan Zolan tüm Denizlilileri kurslara kayıt olmaya davet etti. Bu sene yine en büyük ilginin ücretsiz yüzme kurslarına verilmesi bekleniyor.