Denizli Büyükşehir Yüzme Takımı milli davet aldı

Bu sene Bulgaristan'da düzenleneceği açıklanan Tsvetnitsa Yüzme Turnuvası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Çınar Karabulut ve antrenör Mithat Ekmekci davet edildi.
Denizli Büyükşehir Yüzme Takımı milli davet aldı

Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken kulübe üye olan Yüzme Takımı sporcusu Çınar Karabulut ve antrenör Mithat Ekmekci milli takıma davet alarak büyük gurur yaşattılar. Sporcularımız milli takımımızı Bulgaristan’ın Sofya kentinde düzenlenecek Tsvetnitsa Yüzme Turnuvası’nda temsil edecekler.

20-21 Nisan 2024 tarihinde düzenlenecek olan turnuvada ay yıldızlı formamızı giyerek ülkemizi temsil edecek olan sporcularımız büyük gurur yaşarken madalyaya uzanarak birinci olmak için çaba sarfedecekler. Türkiye Yüzme Milli Takımı'na seçilen sporumuz ve antrenörü Denizli Belediye Başkanı Zolan'da tebrik etti.

TÜRKİYE YÜZME MİLLİ TAKIMINA SEÇİLEN SPORCU GURURLANDIRDI!

Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Çınar Karabulut ve antrenör Mithat Ekmekci, Bulgaristan’ın Sofya kentinde düzenlenecek Tsvetnitsa Yüzme Turnuvası’nda ay yıldızlı forma ile Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek. Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Çınar Karabulut ile antrenörü Mithat Ekmekci’ye Türkiye Yüzme Federasyonu’ndan milli davet aldı.

20-21 Nisan 2024’te Bulgaristan'ın Sofya kentinde yapılacak Tsvetnitsa Yüzme Turnuvası'nda mücadele edecek ay yıldızlı takıma çağrılan Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Çınar Karabulut ve antrenör Mithat Ekmekci Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Yüzme Milli Takımı’na seçilen sporcu Karabulut ile antrenör Ekmekci’yi tebrik ederek, turnuvada başarılar diledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan yapılan yatırımların meyvelerini topladıklarını ifade ederek milli takıma davet alan sporcumuz ve antrenörünü tebrik etti. Sporculuramızın nezdinde tüm yüzme taımına başarılar dileyen Zolan gelecek iyi haberleri bekleyeceklerini ifade etti.