Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş görevinden istifa etti

Dün evinde UEFA maçında İsviçre temsilcisi Lugano takımına sürpriz bir şekilde yenilen Beşiktaş'ta Şenol Güneş istifa etti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş görevinden istifa etti

Kariyerine pek çok kupa ve başarı sığdırmayı başaran Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş beklendiği üzere yaptığı basın açıklaması ile istifasını sundu. Dün Beşiktaş'ın evinde oynamış olduğu UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında İsviçre temsilcisi Lugano’ya 3-2 mağlup olması büyük yankı uyandırmıştı.

Taraftarlar uzun süre "yönetim istifa" tezahüratlarında bulunurkne yönetim kurulu da akşam saatlerinde olağanüstü toplanmıştı. Toplantı yaklaşık 4.5 saat sürerken toplantının bir bölümüne teknik direktör Şenol Güneş'te katılmıştı.

ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA ETTİ, BEŞİKTAŞ OLAĞANÜSTÜ SEÇİMLİ GENEL KURUL KARARI ALDI!

Söz konusu toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmazken, sabah saatlerinde Şenol Güneş, yönetim kuruluna istifasını sundu.

gunes-2.jpg

Siyah-beyazlı kulüpten de konuya ilişkin yapılan açıklamada da, "Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olan Beşiktaş'ta yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurul sonrasında yeni yönetim belirlenecek. Yönetimin belirlenmesinin ardından teknik direktör açıklanacak. Ancak Beşiktaş camiasında Sergen Yalçın isminin öne çıktığına dair haberler gündemde bulunuyordu.