Aydın’da taraftardan futbolculara antrenman sırasında baklava ikramı

Bu hafta Karacabey Belediyespor ile yeşil sahada karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor futbolcularına taraftardan baklava ikramı geldi. O anlar kameralara işte böyle yansıdı..
Aydın’da taraftardan futbolculara antrenman sırasında baklava ikramı

Alem gençlik grubu taraftarları, bu hafta sonu Karacabey ile karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor futbolcularına güzel bir jest yaptı. Antreman sırasında futbolculara baklava ikramında bulunan tarafların bu hareketi futbolcuları sevindirdi.

Siyah beyazlı takımın antrenmanını seyretmeye giden alem gençlik taraftarı eli boş gitmedi. Futbolculara baklava götüren taraftarlar, 3 puan sözü aldı.

BAKLAVA İKRAM ETTİLER

TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'un antrenmanını ziyaret eden alem gençlik taraftar grubu futbolculara baklava ikramında bulundu.

aw092889-03-min.jpg

KARŞILAŞMA BU PAZAR

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup 17'nci hafta maçında 10 Aralık Pazar günü Karacabey Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor'da hazırlıklar sürüyor. Siyah-beyazlıların antrenmanını ziyaret eden taraftar grubu alem gençlik futbolculara moral verdi. Karacabey deplasmanı için başarılar dileyen alem gençlik taraftarı futbolculara baklava ikramında bulundu.

İlginizi çekebilecek diğer haberler:

Nazilli Belediyespor futbolcuları, taraftarın bu nazik jesti karşısında teşekkür ederek, maça 3 puan alma sözü ile çıkacaklarını söyledi.