Aydın'da Ortaokul ve Liseler arasında sokak basketbolu turnuvası başladı

Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları tüm hızı ile başlarken
Aydın'da Ortaokul ve Liseler arasında sokak basketbolu turnuvası başladı

Tüm Türkiye bu sene tek yürek Cumhuriyet'imizin 100. yılını kutlamaya hazırlanırken 100. yıl olması nedeniyle etkinlikler erken başlamıştı. Bu etkinliklerden birini de Aydın ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü düzenledi.

Aydın İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Ortaokul ve Liseler arasında Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları kapsamında ortaokul ve liseler arası sokak basketbolu turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya yoğun katılım memnuniyet yaratırken ilk atışı Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan yaptı.

AYDIN'DA SOKAK BASKETBOL TURNUVASI BAŞLADI!

Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Ortaokul ve Liseler arasında sokak basketbolu turnuvası gerçekleştirildi.

Vali Şenol Engin Spor Salonu Basketbol sahasında gerçekleşen Sokak Basketbolu turnuvası ilk müsabakasının top atışını Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan yaparak turnuvayı başlattı.

Müsabaka öncesinde turnuvaya katılan sporcularla bir süre sohbet eden Başkan Kaplan sporculara başarılar diledi. Turnuvaya katılan öğrencilerde Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle turnuvanın ayrı bir önemi olduğunu ve kupayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek emeği geçen kişilere teşekkürlerini sundu.