Aydın Nazilli'de yeni go-kart pisti hizmete açıldı!

Nazilli'de yarış severlerin merakla beklemiş olduğu go-kart pisti düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Aydın Nazilli'de yeni go-kart pisti hizmete açıldı!

Nazilli Organize Sanayi Girişi bölgesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen profesyonel go kart tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Türkiye'nin ulusal yarış kriterlerine uygun ve Türkiye Şampiyonasının yapılabileceği kapasiteye sahip olan tesis Aydınlı hız tutkunları tarafından merakla bekleniyordu.

Büyük bir heyecanla beklenen go kart tesisi düzenlenen özel törenle hizmete alınırken açılış töreninde ünlü yarışçıların yapmış olduğu şovlar izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Açılış törenine çok sayıda yetkili isim ve üst düzey bürokrat katılırken vatandaşlarda ünlü yarışçıları izlemek için açılışa akın etti.

NAZİLLİ'DE GO-KART TESİSİ HİZMETE AÇILDI!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde go-kart pisti bugün yapılan etkinliklerle meraklılarına açıldı. Açılışta ünlü yarışçılar yaptıkları şovlar izleyenleri büyüledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nazilli Organize Sanayi girişinde yaptırılan Türkiye'nin ulusal yarış kriterlerine uygun ve Türkiye Şampiyonasının yapılabileceği profesyonel go kart tesisi yapılan özel bir etkinlikle kapılarını açtı.

aydin-2.jpg

Açılışa Nazilli Kaymakamı Serdar Sırrı Arısoy, Aydın Gençlik Spor İl Müdürü Cenap Filliçioğlu, Nazilli Gençlik Spor İlçe Müdürü Güven Eker, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ve yönetimi, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

aydin-3.jpg

Aydın Gençlik Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu açılışta yaptığı konuşmada, go - kart pistinin Nazilli'ye hayırlı olmasını diledi.

aydin-4.jpg

Etkinliğe katılan drift ekibi sporseverlere unutamayacakları heyecanlı bir gösteri sundu. Ayrıca etkinlikte Karting show ve minik motosiklet öğrencileri şovlarını yaparken, folklor gösterisi, dj performans ile izleyenler coştu. Özellikle de karting show ekibinin yapmış olduğu gösteri nefesleri keserken yine minik motosiklet öğrencilerinin yapmış olduğu gösteri de büyük ilgi gördü. Düzenlenen törenin ardından go-kart tesisi resmen hizmete açılmış oldu.