Aydın Köşk'te ilk yüzme havuzu inşası hızla ilerliyor

Aydın'ın Köşk ilçesinde inşasına başlanan kapalı yarı olimpik yüzme havuzu projesi büyük bir hızla ilerliyor.
Aydın Köşk'te ilk yüzme havuzu inşası hızla ilerliyor

Aydın'a bağlı olan Köşk ilçesi sınırları içerisinde yer alan Soğukkuyu Mahallesi'nde inşaatına başlanan kapalı yarı olimpik yüzme havuzu projesi büyük bir hızla devam ediyor. Tamamlandığı anda Köşk ilçesinin ilk yüzme havuzu olarak hizmete alınacak tesis bu nedenle vatandaşlar tarafından da heyecanla bekleniyor.

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Soğukkuyu Mahallesi'nde inşası devam eden kapalı yarı olimpik yüzme havuzunu ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Aydın'ın Köşk ilçesinde yapımı devam eden ve 950 metrekare kapalı alana sahip, Köşk’ün ilk yüzme havuzu olan tesiste çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

KÖŞK'ÜN İLK YÜZME HAVUZUNDA SON DURUM NE?

Bu çerçevede bölgeye gelen ve süren çalışmalar hakkında bilgi alan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, ilçeye kazandırdıkları spor tesislerine bir yenisini eklemenin daha mutluluğunu yaşadıklarını ifade edip, kapalı yüzme havuzunu en kısa zamanda tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti.

kosk-2.jpg

Tesisi en kısa zamanda tamamlayarak hizmete açmayı hedeflediklerini ifade eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Köşk’ümüze sosyal, kültürel ve spor alanında ivme kazandıracak projeler için var gücümüzle çalışıyoruz.

kosk-3.jpg

Köşk Belediyesi olarak bugüne kadar spor alanında önemli yatırımları ve projeleri hayata geçirdik. Soğukkuyu mahallemizde inşası devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz da önemli yatırımlarımızın başında geliyor. Gençlerimizin iyi yetişmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması konusunda olmazsa olmazımız bu tür tesisler.

kosk-4.jpg

Bu sayede gençlerimizin hayatlarında yeni alanlar açarak ve sporun sosyal ve fiziksel etkileriyle birlikte gençlerimizi bağımlılık, kötü alışkanlık gibi olumsuzluklardan uzak tutmayı hedefliyoruz" diyerek geliştirdikleri yeni projeler ile de gençlere vermiş oldukları önemi göstermeye devam edeceklerini ifade etti. Şantiyede bulunan işçilerle de sohbet eden Başkan Güler projenin son durumu hakkında bilgi alarak denetimlerini tamamlamasının ardından ziyaretini sonlandırarak alandan ayrıldı.