Aydın emniyeti kent genelinde harekete geçerek derbide olumsuzluğa izin vermedi

Aydın emniyeti, dün akşam Fenerbahçe ve Galatasaray derbisinde yaşanabilecek olumsuzluğa karşı kent genelinde önlem aldı. Alınan önlemler çerçevesinde taraflar olaysız bir şekilde dağıldı.
Aydın emniyeti kent genelinde harekete geçerek derbide olumsuzluğa izin vermedi

Her yıl futbolseverler tarafından yakın bir şekilde takip edilen Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu yıl Süper Lig’in 18. haftasında oynandı. Milyonlarca kişinin izlediği derbi golsüz bir şekilde 0-0 bitti.

Aydın’da binlerce kişi büyük derbiyi izlemek sokaklara akın etti. Maç öncesi, maç anı ve maç sonrasında yaşanabilecek olumsuzlukları etkilemek için Aydın İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Fenerbahçe-Galatasaray derbisi dolayısıyla kent genelinde geniş güvenlik önlemleri alarak olumsuzluğa geçit vermedi.

aw105499-01.jpg

HASSAS VE TİTİZ BİR ÇALIŞMA YAPILDI

Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi her yıl futbolseverler tarafından heyecanla beklenen bekleniyor. Derbi, milyonlarca taraftar tarafından izlenirken maç boyunca heyecanın dorukta olduğu anlarda herhangi bir olumsuz duruma karşı polis ekipleri ülke genelinde tedbiri elden bırakmıyor. Aydın'da da binlerce kişinin izlediği maç öncesi, maç anı ve maç sonrasında olabilecek olumsuz olayların engellenmesi için Aydın Spor Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Ekipler, özellikle şehrin en işlek caddelerinden olan Doğu Gazi Bulvarı, Atatürk Kent Meydanı ve Adnan Menderes Bulvarı gibi cadde ve bulvarlarda dikkatli ve duyarlı görev yaparak oluşabilecek olumsuzluklara karşı görev yaptı.

Kalede topun görülmediği karşılaşmada taraflar tarafından bir olay çıkarılmazken, maçı izleyenler olaysız bir şekilde maçı izledikleri yerlerden ayrıldı.