Aydın Bozdoğan'da Gençlik Merkezi hızla yükseliyor

Bozdoğan'da Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan Gençlik Merkezi büyük bir hızla tamamlanmaya devam ediyor.
Aydın Bozdoğan'da Gençlik Merkezi hızla yükseliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı illerde yeni spor tesislerinin yapımına tüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda Aydın'ın Bozdoğan ilçesine de yeni bir Gençlik Merkezi inşa edilmesine karar verilmişti.

Gençlerin kaliteli zaman geçirmesine ve kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak yeni imkanlar sunacak olan Gençlik Merkezi içerisinde güzel sanatlar atölyesi, Akıl-Zeka Atölyesi, resim sınıfı gibi farklı pek çok hizmette gençlerle buluşacak. Gençler hem eğlenceli vakit geçirecek hem de bu etkinlikler sayesinde yeteneklerini geliştirecek.

AYDIN'DA YENİ GENÇLİK MERKEZİ HIZLA TAMAMLANIYOR!

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Bozdoğan ilçesinde yapımı devam eden ve kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan Gençlik Merkezi gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri, yeni beceriler kazanabilecekleri bir alan olacak. Yapımı süren Bozdoğan Gençlik Merkezi içeriğinde barındırdığı farklı alanlarla gençlerin çeşitli ilgi alanlarına hitap ediyor.

İnovasyon atölyesi, gençleri yeni fikirler üretmeye teşvik eden bir platform sunarken, güzel sanatlar atölyesi ise sanatın farklı disiplinlerine ilgi duyan gençleri bir araya getirerek, onlara eğitim ortamı oluşturuyor. Akıl-Zeka Atölyesi de yetenekleri geliştirmeye yönelik interaktif bir alan olarak öne çıkıyor. Burada gençler, düşünce kapasitelerini güçlendiren etkinliklere katılıp, becerilerini geliştirecekler.

spor-2.jpg

Resim Sınıfı ise sanatın ifade gücünü keşfetmek isteyen gençlere donanımlı bir ortam sunuyor. Eğitim odaklı bir yapıya sahip olan merkezde bir adet sınıf, gençlere akademik destek sunacak. Ayrıca, bilgiye ulaşma ve araştırma konusundaki ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanan kütüphane, öğrencilere zengin bir kaynak sağlayacak.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Gençlik Merkezi'nin gençlerin sosyal hayatta daha etkin olmalarına ve farklı alanlarda yeteneklerini keşfetmelerine imkan tanıyacak önemli bir adım olduğunu belirtti.

Gençlik merkezinin mümkün olan en kısa sürede tamamlanması amaçlanırken gençlerde biran önce tesisin hizmete girmesini beklediklerini ifade ettiler.