Anadolu 64 Spor Kulübü Basketbol U-16 takımından büyük başarı!

2023-2024 Kulüpler Arası Basketbol U-16 Erkeler İl Birinciliği Müsabakaları tamamlanırken Anadolu 64 Spor Kulübü Basketbol U-16 takımı büyük başarı elde etti.
Anadolu 64 Spor Kulübü Basketbol U-16 takımından büyük başarı!

Gençlerin spor yapmalarını teşvik etmek üzere il genelinde turnuvular ve özel etkinlikler düzenlenmeye devam ederken bunlardan biri daha tanımlandı. Bu kapsamda 2023-2024 Kulüpler Arası Basketbol U-16 Erkeler İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.

Düzenlenen müsabakalar kapsamında Uşak takımları büyük başarıya imza atarken gençlerin mücadeli baştan sona nefes kesti. Gençlerin kendilerini göstermeleri adına büyük bir fırsat sunan müsabakalar sonucunda birinciliğe ulaşan takım ise Anadolu 64 Spor Kulubü takımı oldu.

2023-2024 KULÜPLER ARASI BASKETBOL U-16 ERKEKLER İL BİRİNCİSİ BELLİ OLDU!

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "2023-2024 Kulüpler Arası Basketbol U-16 Erkeler İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı. Katılan ve dereceye giren takımlarımızı tebrik ederiz" denilerek başarı sıralaması paylaşıldı.

anadolu-spor.jpg

Ekiplerin yürütmüş oldukları mücadeleler sonucunda birincilik kupasına ulaşan ekip Anadolu 64 Spor Kulubü oldu. İkincilik kupasını ise İlkler Şehri Spor Kulubü kazandı. Aktif Spor Kulubü ise elde ettiği sonuçlarla 3. olarak sıralamaya giren son takım oldu.

Takımların ekipleri ve mücadeleleri Uşak'ın basketbol geleceği açısından büyük umut verirken turnuvanın tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül töreni ile ekiplere kupaları teslim edildi. Ekiplere başarılar dilenirken resim çekiminin ardından turnuva sona erdi.