Amedspor gol olup yağdı Uşakspor yine farklı yenildi! 8-0

Bu sene lige büyük umutlarla yeni teknik direktör değişikliği ve çok sayıda transferle başlayan Uşakspor ne yazık ki bir büyük mağlubiyet daha aldı.
Amedspor gol olup yağdı Uşakspor yine farklı yenildi! 8-0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup içerisinde yer alan Uşakspor ne yazık ki üst üste aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Lige yeni teknik direktörü ve çok sayıda transfer ile başlayan Uşakspor peş peşe kötü sonuçlar alarak ligin son sırasına demir atmıştı.

Lig devam ederken alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör değişikliğine giden Uşakspor birde maddi imkansızlıklarla mücadele etmek zorunda kalmıştı. Lige verilen arada çok sayıda futbolcusunu da kaybeden siyah kırmızılı takımda son olarak yönetimde el değiştirmiş ve yeni yönetimin atacağı adımlar takip edilmeye başlanmıştı.

UŞAKSPOR AMEDSPOR DEPLASMANINDA FARKLI MAĞLUP OLDU!

Geride bıraktığımız hafta evinde Derincespor'u konuk eden Uşak spor bu maçta 1-7'lik skorla fark yerken ne yazık ki bugün Amedspor deplasmanında da ağır bir mağlubiyet daha yaşadı. Uşakspor TFF 2. lig kırmızı grup ikincisi olan Amedspor Uşakspor'a gol olup yağdı. Maç tam 8 golle tamamlandı.

usakspor.jpg

Maçın açılış golünü 11. dakikada Berk İsmail Ünsal atarken ikinci gol yine aynı futbolcunun ayağından sadece 4 dakika sonra 15. dakikada geldi. Maçın 3. ve 4. golü bir kere daha 3 dakika arayla peş peşe Çekdar Orhan'ın ayağından gelirken maçın 2. yarısında Uşakspor gelen gollere engel olamadı. Yakal Taylan 63. ve 88. dakikalarda maçın 2 gollü oyuncuları arasına girerkne Veli Çetin 80. dakikada gol atmayı başardı. Maçın son golü ise uzatma dakikalarında 90+2'de Mert Çapar tarafından atıldı.