Afyonspor'da yeni teknik direktör Sinan Yücer oldu

Son dönemde aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen ve ligin 14. sırasına gerileyen Afyonspor aradığı teknik direktörü belirledi.
Afyonspor'da yeni teknik direktör Sinan Yücer oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadelesine devam eden Afyonspor uzun süredir devam eden teknik direktör arayışını sona erdirdi. Afyonspor Kulüp Başkanı Erkan Çelik tarafından yapılan açıklama ile yeni teknik adamla imza atıldığı ilan edildi.

Bir süredir ligde aldığı kötü sonuçlar ile ligin 14. sırasına kadar gerileyen Afyonspor'da teknik direktör ile yollar ayrılmış ve yeni bir isim üzerinde çalışmalar başlamıştı. Yürütülen çalışmalar sonucunda Afyonspor ile Teknik Direktör Sinan Yücer ile sözleşme imzaladı.

AFYONSPOR'DA YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLDU!

Afyonspor Kulüp Başkanı Erkan Çelik, Teknik Direktör Sinan Yücer ile sözleşme imzaladı. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Afyonspor, teknik direktör konusunda aradığı hocayı buldu.

Afyonspor, Teknik Direktör Sinan Yücer ve ekibi ile anlaşma sağladı. Afyonspor Kulüp Başkanı Erkan Çelik ile Yücer sözleşme imzaladı. Afyonspor'a gelen teknik adam Yücer'in ekibinde Yardımcı Antrenör olarak Ercan Şahin, Kaleci Antrenörü olarak Rafet Önür ve analist olarak da Galip Özdokur görev alacak.

AFYONSPOR - ANKARASPOR MAÇ HAZIRLIKLARI TÜM HIZI İLE SÜRÜYOR!

TFF 2. Lig ekiplerinden Afyonspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Mor beyazlı ekip 5 Kasım Pazar günü Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Afyonspor’da teknik direktörü sorunu bugün itibari ile atılan yeni imzalarla sona ermiş oldu. Ligde kötü bir performans gösteren mor beyazlılar 9 puan ile 14. sırada bulunuyordu. Yeni teknik direktörü Sinan Yücer ile ligde başarılı sonuçlar alarak adını daha yukarıdaki basamaklara yazdırmaya çalışacak.