Afyonlu genç güreşçilerden alkışlanacak başarı

Afyonkarahisar'da Güreş-U20 Türkiye Şampiyonası düzenledi. Afyonlu genç güreşçilerden hem Türkiye şampiyonalığı hem de üçüncülük derecesi geldi. Başarılı sporculara madalyaları takdim edildi.
Afyonlu genç güreşçilerden alkışlanacak başarı

Aktarılan son habere göre Güreş U-20 Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Afyonkarahisar'dan katılan Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi sporcularından olan Melik Gümüş, Türkiye şampiyonu oldu.

Bunun yanı sıra yanı merkezin sporcularından olan Bekir Keser ve Radihan Mustafa ikinci, Alperen sezer ile Eyüp Çetin ise Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya almaya hak kazandılar.

DERECE ELDE ETTİLER

Güreş U-20 Türkiye Şampiyonası'nda yarışan Afyonkarahisar Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi sporcularından Melik Gümüş, Türkiye Şampiyonu, Bekir Keser ve Radihan Mustafa, Alperen Sezer ve Eyüp Çetin Türkiye üçüncüsü olarak bronz kazandı.

GENÇ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Afyonkarahisar'daki Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi sporcuları, Sakarya'da düzenlenen Güreş U-20 Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti. Melik Gümüş, mücadeleleri sonucunda Türkiye Şampiyonu olarak kürsüye çıktı. Bekir Keser ve Radihan Mustafa, Alperen Sezer ve Eyüp Çetin de ise Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Bu önemli başarı üzerine Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları ve antrenörleri olan Şakir Bozkurt, Mehmet Ali Dalyak ve Mehmet Yüksel’i tebrik etti. Kasapoğlu, sporcuların gösterdikleri performanstan ötürü gurur duyduğunu belirtti.

İlginizi çekebilecek diğer spor haberleri:

Kasapoğlu, yaptığı açıklamasındaa genç sporculara başarılarının devamını dilemeyi de ihmal etmedi.