7 maçtır kaybeden Uşakspor Bursa'da İnegölspor'a da yenildi!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şu ana kadar ligin en başarısız takımı olan Uşakspor bugün deplasmanda oynadığı İnegölspor maçını da kaybetti.
7 maçtır kaybeden Uşakspor Bursa'da İnegölspor'a da yenildi!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor bugün deplasmanda İnegölspor ile karşı karşıya geldi. Son 7 haftadır sahadan mağlubiyetle ayrılan Uşakspor bugün İnegölspor karşısında da 2-0 kaybederek mağlup olma serisini 8 maça çıkardı. Ligde son 8 maçta tek puan dahi alamayan Uşakspor ligin dibine demir atarken küme düşme korkusunu artık iyice yaşamaya başladı.

Bugün İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Uşakspor şu 11 ile çıktı:

“İbrahim Bağcı, Gökmen Aydoğdu, Sertan Yiğenoğlu, İsmet Kavuştu, Tolga Çokkoşan, Oğulcan İnanç, Şamil Başaran, Cem Aktaş, Ege Özkayımoğlu, Ömer Faruk Çalışkan, Ömer Gür”

UŞAKSPOR YİNE KAYBETTİ!

İnegölspor karşılaşmasına hiç iyi başlayamayan Uşakspor sahada herhangi bir varlık gösteremeyerek daha mücadelenin 2. dakikasında rakibe teslim oldu. İnegölspor’dan Cengiz Ötkün’den gelen gol ile ev sahibi takım maça 1-0 üstün başlamış oldu. Karşılaşmanın 16. dakikasında Uğur Mustafa Türk attığı gol ile İnegölspor’u 2-0 üstünlüğe taşıdı.

Karşılaşmanın 26. dakikasında Uşakspor’da oyuncu değişikliği yapıldı. Oğulcan İnanç’ın yerine Onur Kıntaş maça giriş yaptı. Ancak bu oyuncu değişikliği de sonuç vermedi. Karşılaşmanın kalan bölümünde her iki takımdan da gol sesi çıkmayınca İnegölspor’un 2-0 üstünlüğü aynı zamanda maçın skoru oldu.

UŞAKSPOR ATEŞ HATTINDA!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Uşakspor adeta ateş hattında tek başına kaldı. 19 takımlı lig sıralamasında Uşakspor topladığı 4 puan ile son sırada bulunuyor. Uşakspor’un en yakın rakibi ile arasındaki puan farkı ise 6’ya yükseldi. Bu farkın açılması durumunda devre arasında yapılacak takviyeler bile Uşakspor’u ligde tutmaya yeterli gelmeyebilir.

Uşakspor gelecek hafta ligin 3. sırasında yer alan ve zirve mücadelesi veren Kastamonuspor’u Uşak’ta konuk edecek.