Sağlık Bakanlığı Kütahya'da hastanelere 38 yeni doktor kadrosu verdi!

Kütahya’da hastanelerde görev alacak 38 doktor için kadro verildiği açıklandı. AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay yeni verilen kadrolar için bilgi verdi.
Sağlık Bakanlığı Kütahya'da hastanelere 38 yeni doktor kadrosu verdi!

KÜTAHYA (İHA) – Kütahya’da sağlık alanında yeni gelişmeler yaşanıyor. Sağlık yatırımları ile dikkat çeken bir il haline gelen Kütahya’da şimdi de Sağlık Bakanlığı tarafından 38 yeni doktor kadrosu verildi. Atamalara dair işlemlerin kısa sürede tamamlanarak yeni doktorların Kütahya’da vatandaşlara hizmet vermeye başlamaları bekleniyor.

Kütahya’ya verilen doktor kadroları ile alakalı olarak bilgilendirmeyi AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay yaptı. Hangi hastanelerde ve hangi branşlarda doktor atamaları olacağını açıklayan Mustafa Önsay bu haberi hayırlı olsun diyerek duyurdu.

ATAMA YAPILACAK HASTANELER VE BRANŞLAR BELLİ OLDU

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Şehir Hastanesine, Kütahya Toplum Sağlığı Merkezine ve İlçe Devlet Hastanelerine toplam 38 doktor kadrosunun verildiğini söyledi.

Başkan Mustafa Önsay’ın açıklamasına göre, Kütahya Şehir Hastanesine 2 Anesteziyoloji ve Reanimasyon, 1 Acil Tıp, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Deri ve Zührevi Hastalıkları, 5 İç Hastalıkları, 1 Ortapedi ve Travmatoloji, 1 Kardiyoloji, 1 Üroloji Uzman Tabip ve 15 Tabip, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine, 1 Fiziksel ve Rehabilitasyon, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve 1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Tabip, Gediz Devlet Hastanesine 1 Enfeksiyon Hastalıkları, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 İç Hastalıkları Uzman Tabip, Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine, 1 İç Hastalıkları Uzman Tabip, Simav Doç, Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesine 1 Nöroloji Uzman Tabip, Kütahya Toplum Sağlığı Merkezine 2 Uzman Aile Hekimi atanacak.

Kütahya’da sağlık yatırımları ile alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken bu yatırımlardan vatandaşlar oldukça memnun kalıyorlar. Tedavi için büyük kentlere gitmek zorunda kalmayan Kütahyalılar bu şekilde önemli bir imkana sahip oluyorlar.