Aydın'da Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu toplandı

Aydın Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonu Komisyonu ASKOM toplantısının gerçekleştirildiği açıklandı.
Aydın'da Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu toplandı

AYDIN (İHA) - Aydın'da sunulan sağlık hizmetlerinin masaya yatırıldığı (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı gerçekleştirildi. Aydın'da vatandaşlara özel ve kamu hastaneleri üzerinden sunulan sağlık hizmetlerinin masaya yatırıldığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişi yapılan önemli kararlara da imza atıldı.

AYDIN'DA SAĞLIK HİZMETLERİ MASAYA YATIRILDI!

Aydın'da Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı gerçekleştirildi. Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul Başkanlığında; ilgili Başkan ve Başkan yardımcıları, İl Ambulans Servisi Başhekimi ile il genelinde Acil Sağlık Hizmeti veren tüm kamu, özel ve üniversite hastanesi başhekimlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

İl içi ve İl dışı nakil istatistiklerinin değerlendirildiği toplantı da Aydın’da hastane hizmetlerinin etkin bir koordinasyonda yürütülmesi amacı ile hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinin işleyişi ve hâlihazırda devam eden uygulamaların iyileştirilmesi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen toplantı sonucunda sunulan sağlık hizmetleri için verimlilik ve kalitenin arttırılması yönünde önemli kararlara imza atılırken karşılıklı fikir alışverişi sonrasında toplantı sona erdi.