Zafer Şahin AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kim olacak deşifre etti!

2024 AK Parti belediye başkan adayları merak konusu olmaya devam ederken Zafer Şahin kimin aday olacağını açıkladı. İşte o isim...
Zafer Şahin AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kim olacak deşifre etti!

Zafer Şahin AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kim olacak açıkladı! Tüm Türkiye 2024 yerel seçimleri öncesi partilerin aday adaylarını yakından takip etmeye başlarken CHP Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklamıştı.

Beklendiği üzere CHP iki büyükşehirde mevcut belediye başkan adayları ile yola devam etme kararı alırken CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Ekrem İmamoğlu olmuştu. 2 büyükşehirde ana muhalefet partisinin adayları kesinleşirken gözler AK Parti'in adaylarına çevrilmişti. AK Parti belediye başkan adayları 2024 için bir son dakika kulis haberi de Zafer Şahin tarafından açıklandı.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI 2024 BELLİ OLDU MU?

Hayır, henüz AK Parti tarafından 2024 yılı belediye başkan adayları için resmi açıklama yapılmadı. AK Parti İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde temayül yoklaması yapmaya devam ederken dünde Cumhurbaşkaın Erdoğan İstanbul'u ziyaret ederek aday belirleme çalışmalarına hız vermişti.

istanbul.jpg

AK PARTİ İSTANBUL ADAYI 2024 KİM OLUR?

Gazeteci Zafer Şahin resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasında "AK Parti’nin İstanbul adayı.. Herkes çok merak ediyor.. Aslında tahmin etmek zor değil. Bence 6 isimden biri.

Aday parlamentodan olacaksa… Adil Karaismailoğlu /Murat Kurum…

Aday kabineden olacaksa.. Fahrettin Koca/ Ali Yerlikaya

Aday İstanbul ilçe belediye başkanlarından biri olacaksa… Tevfik Göksu/ Hilmi Türkmen

Not: 27 Aralık Çarşamba günü AK Parti grup toplantısı var..O gün beklenen isim belli olabilir.

Zafer Şahin 6 isme yer verirken nihai kararın ise 27 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan AK Parti grup toplantısı sonrasında açıklanabileceğini ifade etti.